Skip links

Markiser Tyresö

På Stockholm Glas och Solskydd har vi jobbat i många år med markiser av olika slag. Vi är experter inom installationer av glas, markiser, gardiner, säkerhetsanordningar och mycket mer. Är du i behov av markiser i Tyresö eller i kringliggande områden så finns vi här för att hjälpa er. Vi utför mätning på plats och skräddarsyr hela processen utefter era behov.

Markiser – Olika typer för olika behov

Vi kan erbjuda våra kunder ett stort sortiment av markiser. Några av de vanligaste markistyperna som vi arbetar med och monterar för våra kunder är fönstermarkiser, terrassmarkiser, balkongmarkiser samt korgmarkiser. Fönstermarkiser är ett bra och snyggt alternativ för den som behöver extra skydd till utsatta fönsterpartier. Till skillnad från vanliga persienner kan fönstermarkiser skydda även fönsterkarmarna och hindrar därmed att solens strålar letar sig in i rummet.

Terrassmarkiser är ett alternativ som fungerar för de flesta hustyper och oftast för större uteplatser. Balkongmarkiser är perfekta för dig som bor i lägenhet och har balkong. Montering sker utan att det behöver borras i fasaden och är ett utmärkt sätt att skydda balkongen från regn eller sol. I och med att dukarna klarar av en skur så kan man sitta och njuta av sommaren. Markisen regleras då utvändigt med vev eller motor, beroende på kundens önskemål. Fönstermarkiser är ett utmärkt sätt att reglera inomhustemperaturen och se till så att solen inte gör det obehagligt varmt inomhus. Det är även ett elegant alternativ och lyfter fram fasaden på ett snyggt sätt.

Kontakta oss gärna redan idag för en kostnadsfri konsultation om du är i behov av markiser i Tyresö.