Skip links

Balkongskydd i Stockholm

Gör balkongen eller uteplatsen till din egen!

Balkongskydd är perfekt som insynsskydd för din balkong. Ett balkongskydd ger insynsskydd, men det skyddar också mot väder och vind.  Ett balkongskydd behöver inte vara ett tråkigt sådant. Vi erbjuder en mängd olika snygga balkongskydd i Stockholm som alternativ.

Vindskydd Balkong i röd färg

Måttanpassade vind- & insynsskydd

Hur ska man gå tillväga? Det finns en del att tänka på vid val av balkongskydd. Exempelvis: designen, måtten, vilken typ av balkongskydd din förening tillåter. Vi måttanpassar efter dina behov i valfri markisväv, fast mot räcke, som höj och sänkbar eller om du vill kunna dra från sidan för att få ett tillfälligt vindskydd/solskydd.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en lämplig lösning för din balkong.

Kontakta oss

Recension av kund som köpt balkongsskydd

“Väldigt bra service och otroligt bra bemötande! Jättetrevlig personal som hjälpte oss mycket med såväl mätning, ändring o.dyl. då vi köpte balkongskydd.”

Liv G, 5 av 5 betyg på Reco

 

Stockholm Glas och Solskydd är experterna på balkongsskydd, solskydd och mer. Vi förstår att din balkong är din tillflyktsort, din fristad. Vi är här för att göra det ännu bättre.

SGOS erbjuder ett brett utbud av balkongsskydd, vilket gör din balkong till en bekväm, privat och skyddad plats. Beroende på dina preferenser kan du välja mellan insynsskydd för balkongen i material såsom tyg, eller färger såsom svart eller grå. Vi erbjuder även insynsskydd för inglasade balkonger.

Material

  • Tyg. Detta hittar du hos oss idag!
  • Bambu. Vi erbjuder inte detta i dagsläget.
  • Glasfiber. Vi erbjuder inte detta i dagsläget.

Balkongskydd Stockholm i grön färg

Ett insynsskydd för balkongen skapar en behaglig miljö där du kan koppla av i lugn och ro utan att oroa dig för oönskade blickar. Du kan njuta av din tid utomhus utan att känna dig exponerad, vilket gör insynsskyddet till ett oumbärligt tillägg för din balkong.

Vi förstår att vindskydd är viktigt för att du ska kunna njuta av din balkong oavsett väder. Därför erbjuder vi olika typer av vindskydd till balkongen. Oavsett om du väljer vindskydd för balkongen i plast, eller kanske föredrar en balkongskärm, erbjuder vi lösningar som passar dina behov och förhållanden.

Recension av kund som köpt insynsskydd

“Jag köpte insynsskydd med installation och fick guidning på vad som funkar och inte. Väldigt nöjd med resultatet!! Rekommenderar!!”

Patrick S, 5 av 5 betyg på Reco

 

Insynsskydd Balkong i vit färg på stor balkongVåra balkongskydd och vindskydd är lätta att installera och går att anpassa efter storleken på din balkong. Vi har även sidoskydd för balkonger och kan erbjuda balkongsskydd som är 100 cm höga, perfekta för dig som vill ha fullständigt skydd.

Beroende på dina preferenser kan du välja mellan insynsskydd för balkongen i olika material. Kanske föredrar du ett insynsskydd i vit eller kanske en balkongsskydd i tyg? Oavsett dina önskemål har vi något för dig.

Vanliga frågor och svar

Hur monterar man balkongskydd?

Att montera balkongskydd är enkelt. Följ instruktionerna som medföljer produkten. Om du har svårigheter, tveka inte att kontakta oss för support. Vi kan självklart hjälpa till att montera ert nyta balkongskydd.

Hur sätter man upp insynsskydd?

Precis som balkongskydd är insynsskydd lätta att installera. De flesta kräver ingen professionell hjälp. Följ de medföljande instruktionerna för bästa resultat. Vi kan självklart hjälpa till att sätta upp ert nya insynsskydd.

Vilket vindskydd ska man välja?

Valet av vindskydd beror på flera faktorer, bland annat din balkongs storlek, det rådande vädret där du bor och dina personliga preferenser. Kontakta oss gärna för rådgivning! Vi kan självklart hjälpa till att montera ert vindskydd.

Får man ha insynsskydd på balkongen?

Ja, det är helt lagligt att ha insynsskydd på din balkong. Det ger dig privatliv och skydd mot väder och vind.

Recension av kund som köpt balkongskydd

“Jag köpte ett balkongskydd och kan bara säga gott om Stockholm Glas & Solskydd. Professionellt, trevligt kundbemötande och rimliga prissättningar. Har nu även passat på att beställa en markis. Rekommenderas!”

Marcus A, 5 av 5 betyg på Reco

 

Nedan finner du modeller av balkongskydd som vi erbjuder

Balkongskydd & Clipper