Skip links

Markiser Farsta

Stockholm Glas & Solskydd har lång erfarenhet av markiser och andra solskydd. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter som varar i många år. Utöver leverans och montering av markiser till våra kunder i Farsta erbjuder vi en stor mängd olika solskyddsprodukter, som markiser och plisségardiner.

Markiser – En smart lösning

Vi jobbar med olika typer av markiser. Fönstermarkiser passar till de flesta byggnader medan en terrassmarkis är idealisk för större uteplatser som terrassen eller altanen. Balkongmarkiser är perfekta för dig som bor i lägenhet och har balkong i Farsta. Montering sker utan att det behöver borras i fasaden och är ett utmärkt sätt att skydda balkongen från regn eller sol. I och med att dukarna klarar av en skur så kan man sitta och njuta av sommaren. Markisen regleras då utvändigt med vev eller motor, beroende på kundens önskemål.

Fönstermarkiser är ett utmärkt sätt att reglera inomhustemperaturen och se till så att värmen inte gör det obehagligt varmt inomhus. Det är även ett elegant alternativ och lyfter fram fasaden på ett snyggt sätt.

Markiser Farsta för behagligare inomhusklimat

För dig som behöver markiser i Farsta

Vi hjälper er med allt från beställning till montering. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Oavsett om du befinner dig nära Farsta slott, Farsta gård eller centrum kan vi hjälpa dig. Kontakta oss redan idag om du är i behov av markiser i Farsta. Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering.

Välkommen till Stockholm Glas & Solskydd.