Skip links

Zip screen

Zip Screen-markiser i Stockholm

Tänk dig en markis du kan dra ner, men som inte påverkar utsikten speciellt mycket. Vår smarta zip screen-markis är ett smart solskydd. Det som kännetecknar zip screen markisen är att man fäster den på sidorna och sedan drar man den vertikalt. Med Zip Screen-markisen får du ett snyggt och smart solskydd som täcker hela fönstret och håller ditt hem svalare under sommarens varmaste dagar. Markisen är snygg och elegant och passar perfekt för din villa, men även för kontoret och butiker. 

Varför ska jag välja Zip Screen?

Våra zip screen-markiser är designade för att tåla tuffa väderförhållanden. Screenväven finns tillgänglig i textiler med olika grad av densitet, vilket gör den mer eller mindre mörkläggande och tålig. Konstruktionen med skenor längs sidorna av duken som fästs med zip-systemet gör hela markisen till en nästintill helt vindsäker vägg. Därför är zip screen-markisen ett utmärkt val för hus som ligger nära kusten eller där vinden är mer påtaglig för att undvika sönderblåsta hängmarkiser. En annan fördel är att zip-konstruktionen gör markisen till ett effektivt solskydd och mörkläggning. Eftersom väven går att få i olika täthetsgrad kan du välja en mer mörkläggande markis för sovrum och en tunnare väv för resten av huset. Markiserna finns tillgängliga både för mindre och större fönster och går att automatisera. 

Det kan även vara ett energibesparande beslut att investera i en zip-screen markis. På sommaren minskar du behovet av luftkonditionering då markisen håller hemmet svalt och på vintern fungerar markisen som ett isolerande skikt mot kylan. Andra fördelar är givetvis dess snygga och minimalistiska design som smälter in fint längs husväggen. Fördelarna med zip screen-markiser är som du hör många. Det viktiga i valet av rätt markis är att du får dina förväntningar uppfyllda och att funktionen stämmer överens med dina krav. 

Kontakta oss för frågor om våra olika markiser, så hjälper vi er hitta det som passar just ert hus bäst. Vi erbjuder dessutom terrassmarkiser, fönstermarkiser och balkongmarkiser.

Kontakta oss

Nedan hittar ni produktblad för de olika modellerna av zip screen vi erbjuder

Z360 Z460 Z560 Screen S420 & S430