Skip links

Balkongmarkiser Stockholm – Kontakta oss idag!

Balkongmarkiser för dig i Stockholm

Har du en solig balkong i syd- eller västläge? Av flera anledningar kan man behöva en balkongmarkis som håller ljuset och värmen borta. Och då vill man också ha en snygg lösning med snygga vävar. Vi kan solskydd och framförallt markiser. Med våra balkongmarkiser slipper du ha ett parasoll på balkongen som bara blåser iväg. 

Välj fritt bland olika vävar & andra detaljer

När du köper markis av oss anpassar vi såklart våra balkongmarkisen efter dina önskemål och måtten på din balkong! Hos oss kan du exempelvis välja bland en stor mängd olika vävar och färger. Vill du har markisen automatiserad som följer solen eller din förinställda timer? Inga problem – vi fixar det!

Skapa ett uterum med balkongmarkiser

Balkongmarkisen skyddar inte bara mot solen, utan även blåst och regn. Därmed kommer du kunna använda balkongen längre tid under året. Njut av en skön balkong tidig vår, sen höst och regniga dagar med en skyddande balkongmarkis. Det blir en skön och ombonad känsla när den är utfälld som du enkelt kan öppna upp och för att känna de milda vindarna och solljuset. 

Har du en liten balkong? Inga problem, balkongmarkiser är väldigt smarta då de inte alls tar speciellt mycket plats, men har ett fantastisk bra skydd mot solens varmaste strålar. Stockholm glas och solskydd är experter på markiser för både terrass, balkong eller fönster. Vi har även stilrena zip screen-markiser och anpassar självklart alla markiser utifrån dina önskemål. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Recension av kund som köpt balkongmarkiser i Stockholm

”Beställde två balkongmarkiser och fick ett oerhört trevligt och proffesionellt bemötande både vid måttagningen och monteringen. Kan varmt rekommendera detta företag!”

Eva J, 5 av 5 betyg på Reco

Balkongmarkiser Stockholm – Skugga med stil

När solen skiner över Stockholm, vill vi alla njuta av den på vår balkong utan att bli överhettade. Med våra balkongmarkiser kan du skapa en skön skuggig plats på din balkong.

Har du en solig balkong i syd- eller västläge? Av flera anledningar kan man behöva en balkongmarkis som håller ljuset och värmen borta. Och då vill man också ha en snygg lösning med snygga vävar. Vi kan solskydd och framförallt markiser. Med våra balkongmarkiser slipper du ha ett parasoll på balkongen som bara blåser iväg. 

Varför välja våra balkongmarkiser?

  1. Anpassade för Stockholm: Våra balkongmarkiser är designade för att tåla Stockholms växlande klimat. Oavsett om det är soligt, blåsigt eller en lätt dusch, har du skydd.
  2. Flexibilitet: Vare sig du letar efter en balkongmarkis med ben, en balkongmarkis utan att borra, eller en balkongmarkis med motor, har vi det du behöver.
  3. Storlekar för alla balkonger: Från balkongmarkis 350 cm till mindre storlekar, vi har markiser som passar varje balkongstorlek.
  4. Prisvärt: Vi erbjuder balkongmarkiser till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du letar efter ett balkongmarkis pris eller att jämföra balkongmarkiser priser, kommer du att hitta något som passar din budget.

Markiser för varje balkong

  • Markis för balkong utan tak: Perfekt för dig som vill ha en öppen känsla men med möjlighet att skugga när solen är som starkast.
  • Köpa balkongmarkis: När du vill köpa markis till balkong, kom till oss. Vi har expertis och kvalitet du kan lita på.
  • Markiser till balkong: Vårt sortiment av markiser balkong är omfattande. Oavsett din balkongs stil eller storlek, har vi en lösning för dig.

Vanliga frågor

Vad är balkongmarkiser?

Balkongmarkiser är utdragbara skugglösningar designade specifikt för balkonger. De skyddar mot solens strålar, skapar en svalare utomhusmiljö och kan även ge visst skydd mot lätt regn.

Vad kostar en markis till balkong?

Priset för en balkongmarkis varierar beroende på storlek, material och funktioner. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på dina behov.

Recension av kund som köpt balkongmarkis i Stockholm

”Snabb analys av arbetet, offert med bra pris, perfekt genomfört arbete. Vi njuter av vår balkongmarkis!”

Thomas B, 5 av 5 betyg på Reco

Kontakta oss

Nedan hittar ni produktbladet för den modell av balkongmarkis vi erbjuder

B260