Skip links

Balkongmarkiser Stockholm – Kontakta oss idag!

Balkongmarkiser för dig i Stockholm

Har du en solig balkong i syd- eller västläge? Av flera anledningar kan man behöva en balkongmarkis som håller ljuset och värmen borta. Och då vill man också ha en snygg lösning med snygga vävar. Vi kan solskydd och framförallt markiser. Med våra balkongmarkiser slipper du ha ett parasoll på balkongen som bara blåser iväg. 

Välj fritt bland olika vävar & andra detaljer

När du köper markis av oss anpassar vi såklart våra balkongmarkisen efter dina önskemål och måtten på din balkong! Hos oss kan du exempelvis välja bland en stor mängd olika vävar och färger. Vill du har markisen automatiserad som följer solen eller din förinställda timer? Inga problem – vi fixar det!

Skapa ett uterum med balkongmarkiser

Balkongmarkisen skyddar inte bara mot solen, utan även blåst och regn. Därmed kommer du kunna använda balkongen längre tid under året. Njut av en skön balkong tidig vår, sen höst och regniga dagar med en skyddande balkongmarkis. Det blir en skön och ombonad känsla när den är utfälld som du enkelt kan öppna upp och för att känna de milda vindarna och solljuset. 

Har du en liten balkong? Inga problem, balkongmarkiser är väldigt smarta då de inte alls tar speciellt mycket plats, men har ett fantastisk bra skydd mot solens varmaste strålar. Stockholm glas och solskydd är experter på markiser för både terrass, balkong eller fönster. Vi har även stilrena zip screen-markiser och anpassar självklart alla markiser utifrån dina önskemål. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Kontakta oss

Nedan hittar ni produktbladet för den modell av balkongmarkis vi erbjuder

B260