Skip links

Persienner i Stockholm

Persienner för kontor & hem i Stockholm

Persienner används när du vill skydda dig mot insyn eller stänga ute starkt ljus, men kan även användas som en inredningsdetalj. Som följd av detta kan du på ett enkelt sätt flyta ditt rum till en ny nivå till ett bra pris.

En standardpersienn har vanligtvis en lamellbredd på 25 mm. I vårt sortiment hittar du persienner med lamellbredder från 16 mm upp till 50 mm som passar in i olika miljöer. Du kan även välja perforerade lameller som hindrar solljuset från att tränga in. Det hindrar dig inte att se ut.

När du väljer persienner till ditt hem eller kontor i Stockholm kan du välja bland olika färger. Det finns allt från vita standardpersienner till persienner i träimitation eller borstad aluminium. Lamellerna är ytbehandlade med en akryllack som ser till att färgerna inte bleks i solljuset. Alla delar av persiennen (stegsnören, linor m.m.) matchar den färg du väljer.

Mått och varianter

Självklart finns olika mått på persienner. Lamellbredden är vanligtvis 25 mm och räknas som standardmåttet. Detta är förstås något som man gärna vill välja själv då persiennerna har olika ändamål och storlekar och mått går i trender. SGOS erbjuder därför lamellbredder från 16 mm och upp till 50 mm så att de kan anpassas till hur just du vill ha dem. Perforerade lameller är också något vi ordnar till våra kunder, och är användbara för att hindra solljus att lysa igenom men fortfarane möjliggör syn ut.

Även olika längder ordnas när du är ute efter persienner. Ibland ska de sitta i breda fönster, ibland små eller smala. För oss på SGOS spelar det ingen roll – vi ser till att du får det mått du behöver.

Ett brett sortiment av persiennvarianter kan återfinnas hos oss i Stockholm. Olika färger efterfrågas ofta, då vi på SGOS ser till att erbjuda allt ifrån vita standardpersienner till snygg träimitation och borstad aluminium. Andra alternativ är äkta trä, akrylglas och persienner som är motorstyrda.

För att hindra solljus från att bleka persiennerna har de dessutom gått igenom behandling med akryllackering. Tillhörande delar såsom snören och linor ser vi till matchar den färg du väljer på persiennerna.

Persienner i designutförande & färger

Är ni på jakt efter efter persienner med färg och kreativa kulörer, eller önskar ni stilrena klassiska? I vårt sortiment hittar du även träpersienner, akrylglaspersienner och motorstyrda persienner från företaget Snickarboden. Vi jobbar enbart med persienner av hög kvalité för att kunna garantera kundnöjdhet. Det ger oss en bild av våra persienner som utstrålar långsiktighet!

Installerar, reparerar och byter persienner

Vi är alltid beredda på att stå till tjänst. Med snabb & säker service som ledord hjälper vi dig med allt du behöver när det gäller dina solskydd. Vi installerar, reparerar eller byter ut dina befintliga persienner i hela Stockholmsområdet.

Prisuppgifter ger vi dig gärna efter att du delgett oss information angående vilka ungefärliga mått det rör sig om (bredd x höjd på synligt glas). Säg även till om du har gamla persienner som behöver bytas ut.

Vi skräddarsyr efter dina önskemål i Stockholm

Våra centrala värden som vi på SGOS arbetar utifrån är hög service, snygga resultat och snabba leveranser. Vi håller alltid ett högt engagemang i att ordna lösningar inom solskydd utifrån våra kunders önskemål. Ta hjälp av oss och låt persiennerna bli en snygg detalj i din inredning!

Välkommen till Stockholm Glas & Solskydd!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en passande solskyddslösning.

Kontakta oss

Nedan finner du våra modeller av persienner som vi erbjuder idag!

Frihängande - Handmanövrerad - Mellanglas - Designlist Fasadpersienn P880 - P890Z