Skip links

Persienner i Stockholm

Kontakta oss

Persienner för kontor & hem i Stockholm

Persienner används när du vill skydda dig mot insyn eller stänga ute starkt ljus, men kan även användas som en inredningsdetalj. Du kan på ett enkelt sätt flyta ditt rum till en ny nivå till ett bra pris.

En standardpersienn har vanligtvis en lamellbredd på 25 mm. I vårt sortiment hittar du persienner med lamellbredder från 16 mm upp till 50 mm som passar in i olika miljöer. Du kan även välja perforerade lameller som hindrar solljuset från att tränga in men som du kan se igenom.

När du väljer persienner till ditt hem eller kontor kan du välja bland olika färger. Det finns allt från vita standardpersienner till persienner i träimitation eller borstad aluminium. Lamellerna är ytbehandlade med en akryllack som ser till att färgerna inte bleks i solljuset. Alla delar av persiennen (stegsnören, linor m.m.) matchar den färg du väljer.

Persienner i designutförande & färger

Är ni på jakt efter efter persioner med färg och kreativa kulörer, eller önskar ni stilrena klassiska? I vårt sortiment hittar du även träpersienner, akrylglaspersienner och motorstyrda persienner från företaget Snickarboden. Vi jobbar enbart med persienner av hög kvalité för att kunna garantera kundnöjdhet men även långsiktighet i kvalite på våra persienner.

Installerar, reparerar och byter persienner

Vi är alltid beredda på att stå till tjänst, vi har snabb och säker service som hjälper dig med allt du behöver när det gäller dina solskydd. Vi installerar reparerar eller byter ut dina befintliga persienner i hela Stockholmsområdet.

Vi ger dig gärna prisuppgifter efter att du delgett oss information angående vilka ungefärliga mått det rör sig om (bredd x höjd på synligt glas). Säg även till om du har gamla persienner som behöver bytas ut.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en passande solskyddslösning.