Skip links

Persienner i Stockholm

Persienner är det perfekta valet när du vill ha insynsskydd, solavskärmning och mörkläggning året runt. Söker du efter persienner i Stockholm är vi på Stockholm Glas & Solskydd ett självklart val. Vi erbjuder måttanpassade persienner i olika utföranden och ställer alltid upp med professionell mätning, installation och service.

Persienner i Stockholm för hem och kontor

När solen bländar eller när du vill ha insynsskydd är persienner det ultimata valet. Här på Stockholm Glas & Solskydd monterar vi persienner i Stockholm för både hem och kontorslokaler. Produkterna är också framtagna för att matcha din inredning på ett inbjudande sätt. Hos oss kan du välja mellan ett brett sortiment av persienner i träimitation eller snyggt borstad aluminium. Våra aluminiumpersienner innehåller 80% återvunnen aluminium för mindre klimatavtryck. 

  • Träimitation – Ger ett stilrent och exklusivt utförande samt har bra formbeständighet
  • Aluminium – Slitstarka och oerhört lättskötta samtidigt som de håller solen på avstånd

Persienner Stockholm av SGOS

Måttanpassade efter dina behov

Hos Stockholm Glas & Solskydd kan du beställa måttanpassade persienner i Stockholm som passar fönstrena i ditt hem eller på ditt kontor. Vi erbjuder flera olika mått och varianter:

  • Standardbredd på 25 mm
  • Lamellbredder på 16-50 mm
  • Perforerade lameller för både ljusinsläpp och insynsskydd
  • Mått för smala, större eller mindre fönster

Persiennerna kan också kategoriseras efter olika funktioner:

  • Frihängande – Monteras på fönsterkarmen eller på väggen med beslag
  • Mellanglas – Monteras mellan fönsterbågarna och är snygg på större och mindre fönster
  • Designlist – Installation med en snygg list som fäster och ger en fin inredningsdetalj
  • Handmanövrerad – En barnsäker variant som regleras med ett handtag och en vridstång.

Persienner mellan fönster av SGOS

Hitta din favoritfärg

Oavsett om du letar efter persienner i färg eller föredrar en stilren och klassisk design, har vi något som passar dig. Vi erbjuder allt från klassiskt vita persienner till material i träimitation eller borstad aluminium. Lamellerna är noggrant ytbehandlade med akryllack för att säkerställa att färgerna inte bleknar i solljuset. Alla detaljer på persiennen, inklusive stegsnören och linor, matchar den färg du väljer för en harmonisk känsla.

Persienner i Stockholm av SGOS

Recension av kund som köpt persienner i Stockholm

”Vi är jättenöjda! Jobbet vi beställde var byte av persienner. Både tillverkning av måttanpassade persienner och montering. Snabb och bra service, trevlig och tydlig kommunikation och bra pris. Rekommenderas!”

Lena Louise J, 5 av 5 betyg på Reco

Hållbara produkter i hög kvalitet

Vi satsar alltid på högkvalitativa persienner för att garantera kundnöjdhet och en långlivad produkt som håller vad den lovar. Vårt sortiment inkluderar även ett exklusivt urval från Snickarboden, där man värdesätter det traditionella hantverket samtidigt som form och funktion står i fokus. Våra centrala värden är hög service, snygga resultat och snabba leveranser. Vi strävar alltid efter att skräddarsy lösningar så du får de persienner som passar dina fönster. Låt de bli en elegant och praktisk detalj i din inredning.

Måttanpassade persienner Stockholm av SGOS

Professionell service på dina befintliga persienner

Vi på Stockholm Glas & Solskydd erbjuder inte bara persienner av hög kvalitet, vi står också redo att hjälpa dig med installation, reparation och byte av dina befintliga persienner i hela Stockholm. 

Tala med oss om mått och behov så ger vi dig gärna ett gratis kostnadsförslag.

Persienner mellan glas Stockholm

Recension av kund som köpt persienner i Stockholm

”Dom var snabbt på plats för att mäta upp för persienner etc. Trevligt bemötande, bra prisbild. Snabb leverans några dagar senare. Trevliga och kunniga montörer.”

Aktiebolaget O, 5 av 5 betyg på Reco

Besök oss i hela Stockholm

Om du letar efter persienner i Stockholm är du varmt välkommen att besöka oss på Stockholm Glas & Solskydd. Vi är här för att hjälpa dig hitta den perfekta solskyddslösningen för ditt hem eller kontor. Vi säljer persienner i hela Stockholmsområdet, inklusive Årsta, Kungsholmen, Hägersten och Södermalm

Kontakta oss idag så vägleder vi dig enligt dina behov och önskemål.

Persienn Stockholm av SGOS
Persienner mellan fönster av SGOS
Kontakta oss

Nedan finner du våra modeller av persienner som vi erbjuder idag!

Frihängande - Handmanövrerad - Mellanglas - Designlist Fasadpersienn P880 - P890Z Träpersienn - Aluminium persienn 50 mm