Skip links

Markiser i Stockholm

Markiser till hela Stockholm för behagligt inomhusklimat

Stockholm glas och solskydd hjälper er att hitta rätt markiser i Stockholm till ert hem eller kontor. Vi har expertisen av att ta fram solskydd till allt från balkonger, terrasser, fönster och trädgårdar. Hos Stockholm glas & solskydd hittar du alla olika sorters markiser. Vi hjälper gärna till med tips och råd inför ditt markisköp. Markiser använder du när du vill stänga ute solens strålar från exempelvis ett fönster och på så vis få ett behagligare inomhusklimat. Det finns även terrassmarkiser som skuggar uteplatsen eller vackra korgmarkiser som pryder butiksfönster. Många av oss älskar solen, men ibland behöver vi både vila ögon och hud då kan en markis vara vår bästa vän.

Specialanpassade markiser i Stockholm för ditt hem.

Är ni på jakt efter terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongmarkiser, zip screen-markiser eller vertikalmarkiser? Vi på SGOS hjälper er att hitta rätt markiser i Stockholm till ert hem eller kontor. Vi hjälper er på vägen med rådgivning men även praktiska detaljer. Med detta har vi har lång erfarenhet av att ta fram solskydd till allt från balkonger, terrasser, fönster och trädgårdar. Era behov och förutsättningar i kombination med vår expertis gör att vi kan garantera kundnöjdhet.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en lämplig solskyddslösning. Vi gör jobb i Stockholm och närområden som Enskede, Farsta, Huddinge, Hägersten, Nacka, Tyresö och Älvsjö men tveka inte att höra av dig om du inte är från Stockholms området, vi kan säkert ge kvalitativa tips och rekommendationer ändå!

Leverans – Montering och Service

Stockholm glas & solskydd hjälper er med allt från rådgivning och leverans till montering och service. Behöver ni laga er markis eller förbättra standarden av er markis? Vi tar hand om hela livscykeln för din markis.

  • Leverans
  • Installation
  • Service

Ta kontakt med oss idag för rådgivning!

Kontakta oss