Skip links

Markiser i Stockholm

Markiser till hela Stockholm för behagligt inomhusklimat

Stockholm Glas och Solskydd hjälper er att hitta rätt markiser i Stockholm till ert hem eller kontor. Vi har expertisen av att ta fram solskydd till allt från balkonger, terrasser, fönster och trädgårdar. Hos Stockholm Glas & Solskydd hittar du alla olika sorters markiser. Vi hjälper gärna till med tips och råd inför ditt markisköp. Markiser använder du när du vill stänga ute solens strålar från exempelvis ett fönster och på så vis få ett behagligare inomhusklimat. Det finns även terrassmarkiser som skuggar uteplatsen eller vackra korgmarkiser som pryder butiksfönster. Många av oss älskar solen, men ibland behöver vi både vila ögon och hud då kan en markis vara vår bästa vän.
Markiser Stockholm för behagligt inomhusklimat

Markiser – En smart lösning för fönster, balkonger eller uteplats

Bred variation

Vi på Stockholm Glas & Solskydd kan erbjuda många olika typer av markiser. Vi skräddarsyr för såväl fönster som för uteplatser och balkonger. Markiser används främst för att skapa ett rum fritt från solens strålar och på så vis få ett bättre och behagligare klimat inomhus. Många använder sig även av terassmarkiser för skydd på solen på uteplatsen. Alla markiser har olika egenskaper.

Unika fördelar

Markiser är ett effektivt solskydd bland många och ett bra sätt att hindra värmealstring på utsidan av fönstret. Det är även estetiskt tilltalande och förhöjer värdet på ditt hem och hus. Våra markiser är anpassade för svenskt väder och tål regn och starka vindar. Vi jobbar även med solskydd för större fönsterpartier för offentliga byggnader och företag. Behöver du en restaurangmarkis till din uteservering? Eller kanske en markis för din butik? Markiser manövreras med vev men går att beställas som motordrivna om behovet finns.

Markis Stockholm för behagligt inomhusklimat

Recension av kund som köpt markiser i Stockholm

”Professionella kunniga och duktiga. Trevlig personal gjorde en snabb och smidig installation av markiser. ”

Ove Å, 5 av 5 betyg på Reco

Specialanpassade markiser i Stockholm för ditt hem.

Är ni på jakt efter terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongmarkiser, zip screen-markiser eller vertikalmarkiser? Vi på SGOS hjälper er att hitta rätt markiser i Stockholm till ert hem eller kontor. Vi hjälper er på vägen med rådgivning men även praktiska detaljer. Med detta har vi har lång erfarenhet av att ta fram solskydd till allt från balkonger, terrasser, fönster och trädgårdar. Era behov och förutsättningar i kombination med vår expertis gör att vi kan garantera kundnöjdhet.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en lämplig solskyddslösning. Vi gör jobb i Stockholm och närområden som Enskede, Farsta, Huddinge, Hägersten, Nacka, Tyresö och Älvsjö men tveka inte att höra av dig om du inte är från Stockholms området, vi kan säkert ge kvalitativa tips och rekommendationer ändå!

Markiser Stockholm i en vacker trädgårdsmiljö
Kontakta oss

Leverans – Montering och Service

Stockholm Glas & Solskydd hjälper er med allt från rådgivning och leverans till montering och service. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Behöver ni laga er markis eller förbättra standarden av er markis? Vi tar hand om hela livscykeln för din markis.

  • Leverans
  • Installation
  • Service

Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering. Ta kontakt med oss idag för rådgivning!

Billiga markiser av hög kvalitet

Om du letar efter billiga markiser behöver du inte kompromissa med kvaliteten. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda markiser som inte bara ger effektivt solskydd utan också är hållbara och långvariga. Våra billiga markiser är tillverkade av robusta material som tål väder och vind, vilket gör dem idealiska för Stockholms skiftande klimat.

Elektriska markiser – bekvämlighet och stil

För en enkel och smidig användning rekommenderar vi våra elektriska markiser. Med ett enkelt knapptryck kan du enkelt rulla ut eller in din markis utan ansträngning. Dessa elektriska markiser ger dig bekvämlighet och stil samtidigt som de ger ett effektivt solskydd för ditt hem.

Markis Stockholm som är elektriska

Recension av kund som köpt markiser i Stockholm

”Förstklassig service! Har anlitat SGS två gånger för installations av markiser och är supernöjd med allt, kommunikation, trevligt bemötande, utförande och pris. Kan varmt rekommendera SGS!”

Katarina W, 5 av 5 betyg på Reco

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Hur stor markis ska man ha?

En vanlig fråga som uppstår vid köp av markiser är hur stor markisen bör vara. Svaret beror på olika faktorer, inklusive storleken på ditt utomhusområde och dina specifika behov. För att avgöra rätt storlek på din markis är det viktigt att mäta utrymmet där markisen ska placeras. Vårt team av experter kan hjälpa dig att bestämma den optimala storleken på markisen för att säkerställa att den passar perfekt och ger optimalt solskydd.

Vad kostar en bra markis?

Pris på en markis kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek, materialval och eventuella extrafunktioner som du kan välja att lägga till. För att få en exakt kostnad för din markis rekommenderar vi att du kontaktar oss för en personlig offert. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på markiser av hög kvalitet, och vårt dedikerade team står redo att svara på alla dina frågor och ge dig den information du behöver för att göra det bästa valet för ditt hem.

Vilka markiser är bäst?

Det finns många olika typer av markiser att välja mellan, och den bästa typen beror på dina individuella preferenser och behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av markiser av högsta kvalitet, inklusive elektriska markiser, eldrivna markiser, automatiska markiser och mycket mer. Våra experter kan ge dig råd och vägledning för att hjälpa dig att välja den bästa markisen för ditt hem.

Vad ska man tänka på när man köper markis?

När du köper en markis finns det några viktiga faktorer att tänka på. Först och främst bör du överväga ditt behov av solskydd och vilken typ av markis som skulle fungera bäst för ditt utomhusområde. Fundera även över vilken storlek du behöver och vilka extrafunktioner som kan vara av intresse för dig, som till exempel en automatisk eller elektrisk funktion. Tänk också på kvaliteten på materialen och garantin som erbjuds för att säkerställa att du investerar i en pålitlig och långvarig markis.

Markiser Stockholm som är elektriska

Recension av kund som köpt markiser i Stockholm

”Vi köpte två markiser. Trevligt bemötande och snabba svar på de frågor vi hade. Punktlig leverans och installation. Snyggt och prydligt gjort.”

Annika L, 5 av 5 betyg på Reco

Kontakta oss