Skip links

Markiser Älvsjö

Stockholm Glas & Solskydd har lång erfarenhet av markiser och andra solskydd. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter som varar i många år. Utöver leverans och montering av solskydd till våra kunder i Älvsjö och andra delar av Stockholm erbjuder vi en stor mängd olika solskyddsprodukter, som markiser och plisségardiner.

Markiser – En effektiv lösning på flera problem

Vi kan erbjuda våra kunder i Älvsjö ett stort utbud av markiser som tillverkas enbart efter era behov, önskemål och förutsättningar. Det finns många olika lösningar och markiser är naturligtvis en effektiv sådan. Vi jobbar bland annat med balkongmarkiser, terrassmarkiser, fönstermarkiser och korgmarkis. Balkongmarkiser är exempelvis anpassade för inbyggda balkonger och installation kan ske utan att det behöver borras hål i fasaden. För detta kan vi erbjuda olika färger och funktioner.

För er i Älvsjö med större ytor rekommenderar vi terrassmarkiser. Detta är ett effektivt sätt att skydda större ytor mot regn eller varma solstrålar. Markisen regleras då utvändigt med vev eller motor, beroende på kundens önskemål. Fönstermarkiser är ett utmärkt sätt att reglera inomhustemperaturen och se till så att värmen inte gör det obehagligt varmt inomhus.

För dig som behöver markiser i Älvsjö

Vi hjälper er med allt från beställning till montering. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Kontakta oss redan idag om du är i behov av markiser i Älvsjö. Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering.

Välkommen till Stockholm Glas & Solskydd.