Skip links

Markiser Nacka

Stockholm Glas & Solskydd har lång erfarenhet av markiser och andra solskydd. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter som varar i många år. Utöver leverans och montering av solskydd till våra kunder i Nacka och andra delar av Stockholm erbjuder vi en stor mängd olika solskyddsprodukter, som markiser och plisségardiner.

Markiser för just era behov

Det finns många olika sorters markiser, allt beroende på vad ni i Nacka har för behov. Vi kan hjälpa er med allt från terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongmarkiser till korgmarkis. Balkongmarkiser är exempelvis perfekt för inbyggda balkonger och för dig som bor i lägenhet kan installationen ske utan att det behöver borras hål i fasaden. För detta kan vi erbjuda olika färger och funktioner. För större ytor rekommenderar vi terrassmarkiser. De gör sig bäst som solskydd över en uteplats. Detta är ett effektivt sätt att skydda större ytor mot regn eller varma solstrålar.

I och med att dukarna klarar av en skur så kan man sitta och njuta av sommaren i Nacka. Markisen regleras då utvändigt med vev eller motor, beroende på kundens önskemål. Fönstermarkiser är ett utmärkt sätt att reglera inomhustemperaturen och se till så att värmen inte gör det obehagligt varmt inomhus. Det är även ett elegant alternativ och lyfter fram fasaden på ett snyggt sätt.

För dig som behöver markiser i Nacka

Vi hjälper er med allt från beställning till montering. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Kontakta oss redan idag om du är i behov av solskydd i Nacka. Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering.

Välkommen till Stockholm Glas & Solskydd.