Skip links

Galler & Jalusier

Vill du skydda ditt hem eller din verksamhet från obehöriga? Med galler eller jalusier får du ett ordentligt skalskydd som skyddar lokalen. Vi samarbetar med Gallerexperten och utför installationer av deras produkter.

Fönstergaller

Fönstergaller kan du få i alla möjliga former, både fasta och öppningsbara. Fönstergallren går att förse med olika lås, till exempel cylinderlås och hänglås. Dessutom kan du få gallren pulverlackade i NCS- eller RAL-färgskalan så att de passar till fastigheten.

Gallergrindar

De gallergrindar vi installerar tillverkas måttanpassat efter konsultation på plats. Tillsammans med er går vi genom säkerhetsbehovet och presenterar en lämplig lösning. Grindarna går att utrusta med valfritt lås, till exempel ett motorstyrt lås.

Rulljalusier

Rulljalusier är insynsskyddande eftersom de är heltäckande. De är tillverkade av aluminium och kommer som naturanodiserade men kan även fås lackerade. Rulljalusier används som skydd mot inbrott eller som insynsskydd. Jalusierna öppnas och stängs med hjälp av en elmotor.

Vi installerar även brandjalusier.

Rullgaller

Rullgaller är försedda med hål till skillnad från rulljalusier. Detta är fördelaktigt om du till exempel vill visa innehållet i ett skyltfönster efter stängning. Rullgallren är tillverkade av aluminium och är naturanodiserade men kan fås lackerade om det passar bättre in i den kringliggande miljön. Rullgallren är motorstyrda och är utrustade med ljuddämpande glidlister.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med tips och råd avseende galler och jalusier.

Kontakta oss