Skip links

Takzip & Pergola

Pergola & Takzip i Stockholm

Om du bor i Stockholm och letar efter ett solskydd som både är stilfullt och praktiskt, då är en Pergola eller Takzip ett utmärkt val för dig. Med en Pergola kan du skapa en mysig och avkopplande oas utomhus samtidigt som den ger ett effektivt skydd mot solens strålar. Oavsett om du bor i ett sekelskifteshus eller en modern villa, så kan en Pergola anpassas efter din specifika designstil för att skapa harmoni med ditt hus.

För de som har takfönster, kan en Takzip vara den perfekta lösningen för att skydda ditt hem från gassande sol och höga temperaturer. Vår Takzip med dess formsäkra design gör den både praktisk och estetiskt tilltalande, samtidigt som den sänker temperaturen i ditt hem genom att skugga på utsidan av fönstret.

Måttanpassad Pergola & Takzip för dina behov

Vi på Stockholm Glas & Solskydd erbjuder ett brett utbud av olika modeller av Pergola och Takzip som kan anpassas efter dina specifika behov. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och garanterar lång hållbarhet! För att det ska bli precis som du vill ha det måttanpassar vi alltid våra produkter efter dina förutsättningar. Det gör att du får bästa möjliga lösning.

Variation av väv

De modeller vi erbjuder har en bred variation på väven som används. Vår takzip använder en väv som har hål i, en så kallad screenväv. Mörkläggande väv är ett alternativ som finns att få med denna produkt också. För våra modeller av Pergolazip så går det bra att få vattentäta vävar men också med screenväv. Vi pratar gärna djupare med dig vilken lösning hade varit bäst för dig.

Fjärrstyrda med motor

För den smidigaste användningen är dessa pergola solskydd reglerade med hjälp av fjärrstyrning per automatik, fjärrkontroll eller smartphone. Det roliga utöver att det är praktiskt med motorstyrning, är att den används i större utsträckning. I vissa fall upp till 80% mer.

Extra funktioner om situationen tillåter

Du kan såklart få all information om produkterna i våra produktblad nedan, men några extra funktioner är värda att nämna. Du kan anpassa din lösning med zip screens, LED-belysning, täckprofil, dukstöd och seriekoppling om så önskas. Låter det krångligt? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Nedan hittar ni produktblad för de olika modellerna av Takzip & Pergola vi erbjuder

TakZip TZ330 PergolaZip PZ420 & PZ440 PergolaZip PZ550