Skip links

Terrassmarkiser

Terrassmarkiser i Stockholm

Stockholm glas och solskydd hjälper er att hitta rätt markiser i Stockholm till terrass eller uteplatser. Vi har även fönstermarkiser, balkongmarkiser och zip screen-markiser.

 

Terrassmarkiser anpassad efter dina behov

Vi erbjuder terrassmarkiser i valfri färg, modell och väv. Hos oss kan du välja bland klassiska terrassmarkiser eller mer moderna. Vill du exempelvis ha en matchande markis till huset som vävar in känsla och färg och skapar en helhet? Eller en markis som går i symbios med växtligheten i trädgården? Det finns oändligt med möjligheter, allt beror på vad du vill ha och vad som passar just dina önskemål! Vi på Stokholm Glas & Solskydd strävar alltid efter att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra kunder och inga önskemål är omöjliga. Vi gör alltid vårt bästa att nå fram till det just ni eftersöker. Behöver ni tips på hur ni kan tänka när ni ska välja terrassmarkis? Då är vi rätt personer för det – vi är experter på alla möjliga solskydd och markiser! Vi delar mer än gärna med oss av våra professionella tips och våra erfarenheter. Vi är säkra på att det skapar det bästa resultatet i slutändan – för både oss och för dig som kund!

 

Populär markis som skyddar ditt hus

Vad vore inte bättre än att sätta sig under en sval terrassmarkis en solig och varm dag? Skapa en härlig atmosfär under terrassmarkisen på din altan med ett svalkande glas dryck. Skapa en härlig oas för dig att slappna av på, samtidigt som du skyddar huset från de starka strålarna. Med rätt belysning och växtlighet kan du skapa en fantastisk miljö för avslappnande stunder en varm sommardag!

 

Från idé till monterad terrassmarkis

Vi erbjuder en helhetslösning när du beställer markiser av oss. Från idéstadiet till att du har en monterad och klar terrassmarkis – vi är med dig hela vägen! Har du frågor om hur du ska tänka vid val av färg, val av plats och höjd eller material så finns vi här för er som en partner genom hela processen. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Vill du se vad vi tidigare har monterat för markiser? Kika in vår referenssida!

Kontakta oss

Nedan hittar ni produktblad för de olika modellerna av terrassmarkiser som vi erbjuder

T220 T400-Serien T520 & T560 T580 & T570 T720 DUO