Skip links

Terrassmarkiser Stockholm – Köp Terrassmarkis hos oss!

Terrassmarkiser i Stockholm

Stockholm glas och solskydd hjälper er att hitta rätt markiser i Stockholm till terrass eller uteplatser. Vi har även fönstermarkiser, balkongmarkiser och zip screen-markiser.

Terassmarkis i Stockholm över fin uteplats

Terrassmarkiser anpassad efter dina behov

Vi erbjuder terrassmarkiser i valfri färg, modell och väv. Hos oss kan du välja bland klassiska terrassmarkiser eller mer moderna. Vill du exempelvis ha en matchande markis till huset som vävar in känsla och färg och skapar en helhet? Eller en markis som går i symbios med växtligheten i trädgården? Det finns oändligt med möjligheter, allt beror på vad du vill ha och vad som passar just dina önskemål! Vi på Stokholm Glas & Solskydd strävar alltid efter att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra kunder och inga önskemål är omöjliga. Vi gör alltid vårt bästa att nå fram till det just ni eftersöker. Behöver ni tips på hur ni kan tänka när ni ska välja terrassmarkis? Då är vi rätt personer för det – vi är experter på alla möjliga solskydd och markiser! Vi delar mer än gärna med oss av våra professionella tips och våra erfarenheter. Vi är säkra på att det skapar det bästa resultatet i slutändan – för både oss och för dig som kund!

Terrassmarkiser med motor

Hos Stockholm Glas & Solskydd hittar du det bästa urvalet av motorstyrd terrassmarkis i Stockholm. Att ha en terrassmarkis med motor som skyddar mot solens strålar och värme är en fantastisk investering för dig och din familj. Det ger en komfortabel och sval plats att koppla av på under varma sommardagar.

En terrassmarkis med motor är en smart lösning som gör det enkelt att justera markisen utan att behöva anstränga sig. Genom ett enkelt knapptryck kan du dra in eller fälla ut markisen. Du kan även ställa in markisen för att automatiskt fälla ut vid en viss tid på dagen eller när solen skiner på en viss vinkel. Detta ger dig maximal komfort och bekvämlighet.

Vanliga frågor som upkommer är om dessa mått finns på terrassmarkisen: 4 meter, 6 meter, 5x3m, 6×3 meter och 4×3 meter. Det är med glädjande besked att vi har alla dessa i vårt utbud. Oavsett vilken storlek du väljer kan du vara säker på att du får en markis som skyddar mot solens starka strålar och ger dig komfort och avkoppling på din terrass. Beställ motorstyrd terrassmarkis hos oss idag och njut av sommaren.

Populär markis som skyddar ditt hus

Vad vore inte bättre än att sätta sig under en sval terrassmarkis en solig och varm dag? Skapa en härlig atmosfär under terrassmarkisen på din altan med ett svalkande glas dryck. Skapa en härlig oas för dig att slappna av på, samtidigt som du skyddar huset från de starka strålarna. Med rätt belysning och växtlighet kan du skapa en fantastisk miljö för avslappnande stunder.

Från idé till monterad terrassmarkis

Vi erbjuder en helhetslösning när du beställer markiser av oss. Från idéstadiet till att du har en monterad och klar terrassmarkis – vi är med dig hela vägen! Har du frågor om hur du ska tänka vid val av färg, val av plats och höjd eller material så finns vi här för er som en partner genom hela processen. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Vill du se vad vi tidigare har monterat för markiser? Kika in vår referenssida!

Kontakta oss

Nedan hittar ni produktblad för de olika modellerna av terrassmarkiser som vi erbjuder

T230 T380 & T370 T400-Serien T520 & T560 T720 DUO