Skip links

Markiser, Hägersten

Vi på Stockholm Glas & Solskydd har ett stort utbud av solskydd och många års erfarenhet bakom oss. Ring oss gärna för ett första möte och kostnadsfri konsultation. Terrassmarkiser är optimalt för dig som söker skydd mot sol, insyn och regnskurar. Våra terrassmarkiser erbjuder både svalka och skydd mot solens varma strålar. Vi har ett stort utbud av terrassmarkiser och kan erbjuda dig precis det du vill ha, skräddarsytt efter dina behov. Terrassmarkiser monteras antingen mot vägg eller tak, något som våra skickliga montörer hjälper dig med och ser till att det blir rätt.

Fördelar med markiser

Fönstermarkiser skyddar dig mot sol och värme samtidigt som den ger din fasad ett snyggt lyft. Det motverkar även solblekta golv och möbler och fungerar därmed som ett skydd för interiören. Markiser är ett effektivt solskydd bland många och ett bra sätt att hindra värmealstring på utsidan av fönstret. Det är även estetiskt snyggt och förhöjer värdet på ditt hem. Våra markiser är anpassade för svenskt väder och tål regn och starka vindar. Vi jobbar även med solskydd för större fönsterpartier för offentliga byggnader och företag. Markiser manövreras med vev men går att komplettera med motor om behovet finns.

För dig som behöver markiser i Hägersten

Vi hjälper er med allt från beställning till montering. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Kontakta oss redan idag om du är i behov av markiser i Hägersten. Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering. Vi erbjuder även alltid minst 2 års garanti på våra produkter, allt för att våra kunder ska känna sig nöjda!