Skip links

Solskydd, Stockholm

Stockholm Glas & Solskydd har många år bakom sig när det gäller installationer av olika typer av solskydd. Vi har utvecklat och anpassat teknik och material efter kundens alla behov. Vi är stolta över att kunna leverera produkter som våra kunder är och förblir nöjda över. Vi värdesätter snabb men också god service och ser till att arbetet blir bra från början till slut.

Solskydd – En effektiv lösning

Det finns flera olika produkter som räknas som solskydd. Vi jobbar med markiser, lamell- och plisségardiner samt persienner. Som värmeavskiljare är markiser en utomordentligt bra lösning. Det finns många alternativ och vi hjälper er att finna både snygga och smarta lösningar. Vi tillverkar naturligtvis våra markiser enligt måttbeställningar för bästa resultat. Vår fokus ligger på helhetslösningar som sparar både tid och pengar. Oavsett om ni är i behov av solskydd som privatperson eller företag så finns vi till för att hjälpa er.

För dig som behöver solskydd i Stockholm

Vi kan erbjuda många typer av markiser. Vi skräddarsyr för såväl fönster som för uteplatser och balkonger. Markiser används främst för att stänga ute solens strålar och på så vis få ett bättre och behagligare inomhusklimat. Många använder sig även av terassmarkiser som skydd mot solen på uteplatsen. Lamellgardiner är perfekt för större glaspartier, vilket är passande på kontorsutrymmen men även i hemmet. Genom att justera vinkeln på lamellgardinen kan du reglera både insyn och ljusinsläpp. Plisségardiner är ett elegant alternativ för dig som behöver solskydd. De olika modellerna erbjuder flera alternativ och stor flexibilitet. Du väljer själv om gardinen ska dras nerifrån och upp eller tvärtom. Vi kan även erbjuda en mängd färger, mönster och egenskaper.

Vi hjälper er med allt från beställning till montering. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Kontakta oss redan idag om du är i behov av solskydd i Stockholm. Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering.

Välkommen till Stockholm Glas & Solskydd.