Skip links

Solskydd i alla dess former anpassade för dig

Stockholm Glas & Solskydd har många år bakom sig när det gäller installationer av olika typer av solskydd. Vi har utvecklat och anpassat teknik och material efter kundens alla behov. Vi är stolta över att kunna leverera produkter som våra kunder är och förblir nöjda över. Vi värdesätter snabb men också god service och ser till att arbetet blir bra från början till slut.

Solskydd – En effektiv lösning

Det finns flera olika produkter som räknas som solskydd. Vi jobbar med markiser, lamell- och plisségardiner samt persienner. Som värmeavskiljare är markiser en utomordentligt bra lösning. Det finns många alternativ och vi hjälper er att finna både snygga och smarta lösningar. Vi tillverkar naturligtvis våra markiser enligt måttbeställningar för bästa resultat. Vår fokus ligger på helhetslösningar som sparar både tid och pengar. Oavsett om ni är i behov av solskydd som privatperson eller företag så finns vi till för att hjälpa er.

För dig som behöver solskydd

Vi hjälper er med allt från beställning till montering. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Kontakta oss redan idag om du är i behov av solskydd. Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering.

Markiser – Vi erbjuder markiser för ditt hem och företag

Persienner – hör av dig kring persienner för lägenhet, hus och fastighet

Balkongskydd – skydda balkongen från nyfikna blickar, väder och vind.

Lamellgardiner – utmärkt för större glaspartier, som insynsskydd och att avskärma solens strålar.

Plisségardiner – enkla, tar lite plats, och smidiga för mörkläggning och dekoration i fönster

Gardiner – skapa härlig atmosfär hemma eller på kontoret, med utmärkt solavskärmning och mörkläggning.

Vi erbjuder solskydd för dig i exempelvis följande områden i Stockholmsregionen: