Skip links

Plisségardiner Stockholm – Vi ser till att det blir rätt!

Plisségardiner Stockholm – vi hjälper dig rätt på vägen.

En traditionell plisségardin fungerar ungefär som en persienn, du drar den upp och ner med en lina. Med de nya plisségardinerna som du finner i vårt sortiment kan du reglera dem uppifrån och ner eller nerifrån och upp, allt i en och samma plisségardin. Du kan alltså täcka fönstrets nedre del samtidigt som du har fri sikt genom den övre delen.

Smidigt och stilrent

De nya linlåsen är enkla att manövrera och ger en härlig kvalitetskänsla. Med den dubbla plisséduken slipper du se hålen för draglinan som annars syns när du stänger ute ljuset. Listerna till plisségardinen kan du få vitlackade eller naturanodiserade.

Plisségardiner passar till alla typer av fönster och miljöer.

Denna typ av gardin är en av de bästa för mörkläggning eller dekoration i fönster.  De är väldigt enkla och tar lite plats. Detta är perfekt när situationen kräver just detta. De går även att få motordrivna för de som önskar.

Välj smart och spara energi

Plisségardiner har energibesparande egenskaper. Hur funkar det? De håller både kvar värmen inne och kylan ute. På sommaren är det istället tvärt om. I tider som dessa med ökade elkostnader för att exempelvis värma upp villan är det en trevlig nyhet om gardinen kan bidra positivt för elkostnaden.

Montering av gardiner

Vi rekommenderar inte att våra kunder försöker montera dessa gardiner på egen hand utan erfarenhet av den här sortens gardinmontering. Låt våra erfarna montörer sköta jobbet på ett snabbt och säkert sätt så kan du vara säker på att få en perfekt fungerande gardin snyggt monterad. Dessutom får du garanti på monteringen.

Normalt har vi 3 veckors leveranstid inklusive montering på våra produkter.

Prisgaranti

Hos oss får du minst två års garanti på allt du köper och dessutom riktigt förmånliga priser. Hittar du ett lägre pris på samma produkt får du 20 % rabatt på ditt nästa köp.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en individanpassad solskyddslösning.

Kontakta oss

Nedan hittar ni produktblad för de modeller av Plisségardiner som vi erbjuder

FS1 - FS2 - FS3 - K4 - L1 - MG - L3 - M1 - T1 - T2 - T3 LR1 - SC1 - SC2 P1 - PM - L Slope1 - L Slope2