Skip links

Plisségardiner Stockholm – Vi ser till att det blir rätt!

Plisségardiner Stockholm – vi hjälper dig rätt på vägen.

En traditionell plisségardin fungerar ungefär som en persienn, du drar den upp och ner med en lina. Med de nya plisségardinerna som du finner i vårt sortiment kan du reglera dem uppifrån och ner eller nerifrån och upp, allt i en och samma plisségardin. Du kan alltså täcka fönstrets nedre del samtidigt som du har fri sikt genom den övre delen.

Smidigt och stilrent

De nya linlåsen är enkla att manövrera och ger en härlig kvalitetskänsla. Med den dubbla plisséduken slipper du se hålen för draglinan som annars syns när du stänger ute ljuset. Listerna till plisségardinen kan du få vitlackade eller naturanodiserade.

Plisségardiner passar till alla typer av fönster och miljöer.

Denna typ av gardin är en av de bästa för mörkläggning eller dekoration i fönster.  De är väldigt enkla och tar lite plats. Detta är perfekt när situationen kräver just detta. De går även att få motordrivna för de som önskar.

Välj smart och spara energi

Plisségardiner har energibesparande egenskaper. Hur funkar det? De håller både kvar värmen inne och kylan ute. På sommaren är det istället tvärt om. I tider som dessa med ökade elkostnader för att exempelvis värma upp villan är det en trevlig nyhet om gardinen kan bidra positivt för elkostnaden.

Montering av gardiner

Vi rekommenderar inte att våra kunder försöker montera dessa gardiner på egen hand utan erfarenhet av den här sortens gardinmontering. Låt våra erfarna montörer sköta jobbet på ett snabbt och säkert sätt så kan du vara säker på att få en perfekt fungerande gardin snyggt monterad. Dessutom får du garanti på monteringen.

Normalt har vi 3 veckors leveranstid inklusive montering på våra produkter.

Prisgaranti

Hos oss får du minst två års garanti på allt du köper och dessutom riktigt förmånliga priser. Hittar du ett lägre pris på samma produkt får du 20 % rabatt på ditt nästa köp.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en individanpassad solskyddslösning.

Kontakta oss

Plissegardiner Stockholm i vitt rum

Skydda ditt hem och kontor från solen med Plisségardiner Stockholm

Välkommen till din ultimata källa för solskydd i Stockholm. Här på SGOS, specialiserar vi oss på att ge dig de bästa och mest effektiva lösningarna för att skydda dina hem, kontor och byggnader från solens starka strålar. Vårt primära verktyg? Plisségardiner.

En plissegardin är mer än bara en dekorativ följd för ditt fönster. Det är en strategiskt utformad lösning som begränsar mängden solljus som når din byggnad, skapar ett behagligt inomhusklimat och bidrar till energieffektivitet. Oavsett om du vill mörklägga ditt sovrum, skapa ett ljusare vardagsrum eller skydda kontoret från bländande solsken, har vi en plisse eller plisségardin som passar dina behov.

Recension av kund som köpt plisségardiner i Stockholm

”Köpte plissegardiner. Proffsigt, snabba svar, och produkten stämde med beskrivningen vi fick innan.”

C, 5 av 5 betyg på Reco

Våra plisségardiner är utrustade med innovativa ”upp och ner” funktioner som låter dig kontrollera ljusintensiteten enkelt och effektivt. Du kan dra upp din plisségardin från botten, dra ner den från toppen, eller båda – en perfekt balans mellan ljus och privatliv.

För de som föredrar en mer traditionell look, erbjuder vi också plisserade gardiner och plisserade rullgardiner. Med sin distinkta, fällade design, erbjuder dessa typer av gardiner en klassisk och elegant estetik, samtidigt som de ger ett effektivt solskydd.

Behöver du en plissegardin i fönster som har ovanliga dimensioner? Inget problem! Våra måttbeställda plissegardiner är skräddarsydda för att passa alla typer av fönster, oavsett storlek eller form. Även för de som söker en mörkläggande lösning, erbjuder vi mörkläggande plissegardiner, designade för att blockera allt ljus och skapa totalt mörker, perfekt för sovrummet eller hemmabion.

Plissegardin i rum med brunt golv

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar måttbeställda plissegardiner?

Måttbeställda plissegardiner skräddarsys för att passa exakt till ditt fönsters dimensioner. Du ger oss dina fönstermått och vi tillverkar en plissegardin som passar perfekt.

Hur fäster man en plisségardin?

Plisségardiner kan antingen monteras inom ramen, väggmonterade, eller takmonterade beroende på din preferens och fönstrets design.

Vad kostar plisségardiner?

Priset på plisségardiner varierar beroende på storlek, material och tillval. För att få ett exakt pris, vänligen kontakta oss för en offert.

Är plissegardin bra för mörkläggande?

Ja, absolut! Våra mörkläggande plissegardiner är speciellt utformade för att blockera allt ljus, vilket skapar totalt mörker och perfekt för rum som behöver fullständig ljuskontroll.

Kontakta oss idag på SGOS för att upptäcka hela vårt sortiment av plisségardiner och andra solskyddslösningar. Skydda ditt hem och kontor från solen med eleganta och effektiva plissegardiner från SGOS.

Nedan hittar ni produktblad för de modeller av Plisségardiner som vi erbjuder

Duette & Plissé Frihängande & Förspända LR1 - SC1 - SC2 Duette & Plissé Plafond & Slope