Skip links

Fönstermarkiser Stockholm – Kontakta oss idag!

Måttanpassade fönstermarkiser för dig i Stockholm!

Slipp krånglet med att montera och justera markisen – vi hjälper er från början till slut! Självklart helt och hållet anpassat till dina önskemål och platsen den ska upp på. Våra moderna fönstermarkiser är inte bara ett effektivt val av solskydd, utan är också i en snygg design anpassade till era önskemål.

Fönstermarkiser i Stockholm på vackert orange hus

Fönstermarkiser – bra val som sol- & värmeskydd

Njut av solen på dina villkor! De första solstrålarna som tittar fram och sprider ljus efter en mörk vinter är för många helt fantastiskt. Men under alla tillfällen på dygnet är det inte alltid lika trevligt. Du kanske sitter hemma och arbetar med datorn och behöver se skärmen, eller vill hänga i soffan framför tvn med familjen. Då kan du behöva den där markisen som snabbt och enkelt tar bort det bländande ljuset för en stund. Du har säkert sett de där markiserna som är monterade på fönster, även kallade fönstermarkiser. Med fönstermarkiser håller du både ljus och värme ute, när du vill. För att sedan enkelt kunna öppna upp igen när du vill få in ljuset! Och det är därför fönstermarkiser är så praktiska för ditt fönster på huset eller byggnaden. Du väljer själv vad som är lagom mycket ljus och värme för dig – och du kan alltid ändra dig genom att fälla in markisen igen!

Fönstermarkis i Stockholm i blå och vit randig färg på rött hus

Vad ska jag välja för fönstermarkis? 

Det som är så bra med fönstermarkiser är att du själv kan välja hur du vill ha dem, vilken färg du vill ha, om du vill ha dem motordrivna eller manuella eller andra funktioner. För oss finns det inga begränsningar utan det är bara att välja det som passar dig bäst. 

Recension från kund som köpt fönstermarkis i Stockholm

”Köpte en stor automatiserad fönstermarkis. Supersnabb införsäljningen process med besök på plats. Och snabb leverans och montage. Andra leverantör var betydligt långsammare och inte billigare. Kan varmt rekommendera stockholm Glas och solskydd.”

Emelie C – 5 av 5 betyg på Reco

Hjälp med rådgivning vid val av solskydd?

Med flera års erfarenhet inom solskydd och markiser kan vi se direkt vad som är mest optimalt till olika platser som behöver solskydd. Vi har stor expertis och kan, om så önskas, komma med tips och idéer på hur du med snygga alternativ kan få till bra solskydd. Vi har dessutom markiser anpassade till terrassen, balkongen eller i zip screen-format som täcker hela fönstret.

Fönstermarkiser på avlågt kontor i Stockholm

Vi erbjuder en helhetslösning med allt från rådgivning, produktion till färdig leverans och montering. Vi hjälper dig även till att laga din befintliga markis om behovet skulle uppstå.

Kontakta oss som hjälper vi er att hitta den bästa fönstermarkisen för era önskemål. 

Kontakta oss

Recension från kund som köpt fönstermarkiser i Stockholm

”Snabb och enkel beställningsprocess. Installation på utsatt tid av markiser i tre fönster. Bra bemötande.”

Sigvard A – 5 av 5 betyg på Reco

Nedan hittar ni produktblad för de olika modellerna av fönstermarkiser som vi erbjuder

F320 & F220 F420 F450 & F520 Markisolette M740 Markisgardin S240, S340, S440 Korgmarkis K200