Skip links

Markiser Enskede

På Stockholm Glas och Solskydd har vi jobbat i många år med solskydd av olika slag. Vi är experter inom installationer av glas, markiser, gardiner, säkerhetsanordningar och mycket mer. Är du i behov av markiser i Enskede eller i kringliggande områden så finns vi här för att hjälpa er. Vi utför mätning på plats och skräddarsyr hela processen utefter era behov.

Markiser – en smart och effektiv lösning

Vi jobbar med olika typer av markiser. Fönstermarkiser passar till de flesta byggnader medan en terrassmarkis är idealisk för större uteplatser som terrassen eller altanen. Balkongmarkiser är perfekta för dig som bor i lägenhet och har balkong. Montering sker utan att det behöver borras i fasaden och är ett utmärkt sätt att skydda balkongen från regn eller sol.

Markiser – skydd mot sol & regn

I och med att dukarna klarar av en skur så kan man sitta och njuta av sommaren. Markisen regleras då utvändigt med vev eller motor, beroende på kundens önskemål. Fönstermarkiser är ett utmärkt sätt att reglera inomhustemperaturen och se till så att värmen inte gör det obehagligt varmt inomhus. Det är även ett elegant alternativ och lyfter fram fasaden på ett snyggt sätt. Ring oss redan idag för en kostnadsfri konsultation.

Vi värdesätter god service och ett professionellt utförande och kan alltid erbjuda våra kunder förmånliga priser och minst 2 års garanti på alla våra produkter och tjänster. Kontakta oss om du behöver markiser i Enskede.