Skip links

Laga Persienner Stockholm – Reparation av oss på Stockholms Glas & Solskydd!

Vi installerar persienner, men även reparerar om behovet finns. Vi levererar persienner för alla tänkbara fönstertyper och i flera olika lamellbreddar. Våra persienner har alltid minst två års garanti, allt för att kunden ska känna sig trygg och nöjd med köp och montering.

Behöver du hjälp med att laga persiennerna?

Vi hjälper dig att reparera persienner i Stockholm till ett förmånligt pris. Vi gör allt från att byta ut delar som hisslinor och alla möjliga vridbeslag till att reparera enskilda lameller i alla möjliga färger. Tveka inte att anlita oss om ni har trasiga persienner eller behöver en del som saknas – det finns oftast lösningar för att reparera så att du slipper köpa nya persienner.

Laga persienner pris

Som i de flesta situationer är de omständigheterna som styr vad för pris man kan förvänta sig vid en reparation. Hur omfattande skadorna är påverkar såklart prislappen i slutändan. Det positiva för dig är att våra priser är förmånliga samt konkurrenskraftiga. Det största misstaget i detta läget är att inte höra av sig och fråga vad det kan tänkas kosta.

Helhetslösningar för montering & reparation av persienner

Utöver reparation av dina persienner erbjuder vi även försäljning och montering av nya persienner och solskydd. Våra erfarna montörer kan erbjuda snabb och professionell leverans, installation och montering till konkurrenskraftiga priser. Vårt fokus ligger på helhetslösningar, därför erbjuder vi våra tjänster och är med i hela processen, från början till slut. Det är oftast då resultatet blir som bäst.

Vi finns i:

Persiennreparationer Stockholm

För att få reparationer på dina persienner i Stockholm kan du kontakta Stockholm Glas & Solskydd. Vi erbjuder professionella reparationstjänster till förmånliga priser. Vi kan reparera allt från hisslinor till enskilda lameller i olika färger. För att få en kostnadsfri offert, ring eller fyll i formuläret på hemsidan.

Kontakta oss