Skip links

Gardiner i Stockholm

Gardiner är valet när du vill ha en härlig atmosfär hemma eller på Kontoret, fungerar så väl solavskärmning och mörkläggning. Söker du efter gardiner i Stockholm är vi på Stockholm Glas & Solskydd det självklart valet. Vi erbjuder måttanpassade gardiner & gardinskenor i olika utföranden och ställer alltid upp med professionell mätning, installation och service.

Gardiner i Stockholm för hem och kontor

Här på Stockholm Glas & Solskydd monterar vi gardiner i Stockholm för både hem och kontorslokaler. Produkterna är också framtagna för att matcha din inredning på ett inbjudande sätt. Hos oss kan du välja mellan ett brett sortiment av Gardintyger. Våra gardinskenor innehåller 80% återvunnen aluminium för mindre klimatavtryck. 

Måttanpassade efter dina behov

Hos Stockholm Glas & Solskydd kan du beställa måttanpassade gardiner i Stockholm som passar inredningen i ditt hem eller på ditt kontor.

Hitta din favorit hos oss.

Besök oss i hela Stockholm

Om du letar efter gardiner i Stockholm är du varmt välkommen att besöka oss på Stockholm Glas & Solskydd. Vi är här för att hjälpa dig hitta den perfekta solskyddslösningen för ditt hem eller kontor. Vi säljer gardiner i hela Stockholmsområdet, inklusive Årsta, Kungsholmen, Hägersten och Södermalm

Kontakta oss idag så vägleder vi dig enligt dina behov och önskemål.

Kontakta oss