Skip links

Gardiner i Stockholm

Gardiner är valet när du vill ha en härlig atmosfär hemma eller på kontoret, fungerar så väl solavskärmning och mörkläggning. Söker du efter gardiner i Stockholm är vi på Stockholm Glas & Solskydd det självklart valet. Vi erbjuder måttanpassade gardiner & gardinskenor i olika utföranden och ställer alltid upp med professionell mätning, installation och service.

Gardiner i Stockholm för hem och kontor

Här på Stockholm Glas & Solskydd monterar vi gardiner i Stockholm för både hem och kontorslokaler. Produkterna är också framtagna för att matcha din inredning på ett inbjudande sätt. Hos oss kan du välja mellan ett brett sortiment av gardintyger. Våra gardinskenor innehåller 80% återvunnen aluminium för mindre klimatavtryck. 

Måttanpassade efter dina behov

Hos Stockholm Glas & Solskydd kan du beställa måttanpassade gardiner i Stockholm som passar inredningen i ditt hem eller på ditt kontor. Måttbeställda gardiner ser till att möta just ditt behov!

Måttbeställda gardiner Stockholm

Den praktiska användningen av gardiner i heminredning

En av de främsta praktiska användningsområdena för gardiner i heminredning är att ge avskildhet och kontroll över mängden naturligt ljus som kommer in i ett rum.

Stäng ute oönskat ljus och nyfika ögon

Gardiner kan användas för att blockera oönskat ljus, vilket skapar en mer bekväm och gynnsam miljö för att sova, arbeta eller koppla av. Dessutom kan gardiner erbjuda avskildhet från nyfikna ögon, särskilt i områden i hemmet som vetter mot gatan eller andra närliggande byggnader. Genom att ge både ljusstyrning och avskildhet kan gardiner förbättra funktionaliteten och komforten i alla bostadsutrymmen.

Skapa en tyst miljö med rätt val av gardiner

Förutom att de är estetiska kan gardiner kan också hjälpa till att minska ljudnivåerna, vilket gör dem till ett idealiskt val för sovrum, hemmakontor och andra områden där en tyst miljö önskas.

Ett perfekt komplement till din befintliga inredningslösning

Genom att välja gardiner som kompletterar den befintliga inredningen och inredningen kan husägare skapa ett sammanhållet och visuellt tilltalande inredningsschema. Genom att kombinera stil och funktion kan gardiner vara ett mångsidigt och praktiskt komplement till alla heminredningar.

Gardiner Stockholm av Stockholm Glas & Solskydd

De olika typerna av gardiner och deras egenskaper

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer gardiner är tyget och materialet. Olika tyger kan erbjuda olika nivåer av ljusfiltrering, ljuddämpning, isolering och hållbarhet. Vanliga material för gardiner inkluderar bomull, linne, siden och polyester. Bomull och linne är populära val för sin naturliga känsla och andningsförmåga, medan siden ger en lyxig och elegant look. Polyester är ett mer prisvärt och hållbart alternativ som kan efterlikna känslan av naturliga tyger. Den är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett praktiskt val för hushåll med barn eller husdjur.

Välj gardiner utifrån olika stilar och mönster

Gardiner finns i ett brett utbud av stilar och mönster. Valet av stil kan avsevärt påverka det övergripande utseendet och känslan av ett rum. Valet av design kan ge ett rum personlighet och karaktär, vilket gör att det känns mer inbjudande och bekvämt. Dessutom kan gardiner med mönster hjälpa till att bryta upp monotona färger och lägga till intresse för en annars vanlig inredning.

Välj rätt tillbehör till dina gardiner

Genom att överväga de olika typerna av tillbehör och hårdvara som finns kan vi anpassa dina gardiner för att passa era specifika behov och preferenser. Att installera gardinfästen eller använda motoriserade gardinstänger kan förbättra funktionaliteten.

Sekretess och ljuskontroll

Gardiner erbjuder fördelen med integritet genom att hindra utomstående från att titta in i rummet. De tillåter också användare att kontrollera mängden naturligt ljus som kommer in i rummet, vilket bidrar till minskad blekning av inredningen och en bättre atmosfär. Överväg att använda skira eller lättare gardiner i kombination med tyngre draperier för att balansera avskildhet och naturligt ljus.

Gör ditt rum mer estetiskt tilltalande

Gardiner kan förstärka rummets estetiska tilltalande genom att lägga till färg, struktur och stil till interiören. De ger en möjlighet att komplettera eller kontrastera med den befintliga inredningen, vilket skapar ett personligt och tilltalande utrymme.

Investera i en smart värmelösning

Med rätt val av gardiner kan dessa reglera rumstemperaturen genom att hålla värmen inne under vintern och blockera värmen under sommaren. Detta kan leda till energibesparingar genom att minska behovet av uppvärmning och kyla.

Sammanfattningsvis så erbjuder gardiner en rad fördelar, såsom avskildhet, ljuskontroll, ljudkontroll, inredning och energieffektivitet

Besök oss i hela Stockholm

Om du letar efter gardiner i Stockholm är du varmt välkommen att besöka oss på Stockholm Glas & Solskydd. Vi är här för att hjälpa dig hitta den perfekta solskyddslösningen för ditt hem eller kontor. Vi säljer gardiner i hela Stockholmsområdet, inklusive Årsta, Kungsholmen, Hägersten och Södermalm

Kontakta oss idag så vägleder vi dig enligt dina behov och önskemål.

Nedan hittar du produktblad för våra gardiner och gardinskenor

Hängande Textil Billow Effekt Rullgardin Rullgardin Basic Small Medium Large Gardinskenor G200 & Glydea
Kontakta oss