Skip links

Lamellgardiner Stockholm – Vi hjälper dig rätt!

Lamellgardiner Stockholm – Vi ser till att du får rätt hjälp!

Med lamellgardiner i ditt hem eller på ditt kontor i Stockholm får du en modern och funktionell gardin. Lamellgardinen passar utmärkt i större glaspartier. Varje lamellgardin kan vara upp till 600 cm bred. På ett enkelt sätt kan du justera lamellernas vinkel så att du kan reglera såväl insyn som ljusinsläpp. Lamellgardiner passar även fönster med sned över- eller nederkant. Du kan få den takmonterade skenan i vitt eller natureloxerad aluminium och du kan även inkludera motorstyrning i din beställning.

Montering av gardiner

Vi rekommenderar inte att våra kunder försöker montera dessa gardiner på egen hand utan erfarenhet av den här sortens gardinmontering. Låt våra erfarna montörer sköta jobbet på ett snabbt och säkert sätt så kan du vara säker på att få en perfekt fungerande gardin snyggt monterad. Dessutom får du garanti på monteringen.

Normalt har vi 3 veckors leveranstid inklusive montering på våra produkter.

Recension av kund som köpt lamellgardiner i Stockholm

”Snabbt och trevligt bemötande. Beställde måttanpassade lamellgardiner till våra stora glaspartier hemma. Det var en snabb och smidig process med offert, kontrollmätning, leverans och montering. Det blev väldigt snyggt och vi är mycket nöjda. Rekommenderar verkligen Stockholm Glas & Solskydd AB.”

Sarah H, 5 av 5 betyg på Reco

Lamellgardiner har brett användningsområde

Lamellgardiner passar bäst som insynskydd. Samtidigt är det ett effektivt sätt att invädigt avskärma solen. Har man stora glas kan det användas som en effektiv rumsavskiljare. Utöver detta passar väven vid partier sluttande glaspartier och tankvinkel. Slutligen är de också snygga, vilket gör att lamellgardiner kan smidigt smälta in som snygg dekoration.

Enkel användning och brett utbud

En lamellgardin från oss kan fås med motorstyrning med fjärrkontroll. För den som vill ta det ett steg längre kan enkelt styra sina gardiner med en app. Vårt breda utbud ger dig tillgång till allt från skira lameller till mörkläggande sådana, i en bred variation av färger och utseenden.

Prisgaranti

Hos oss får du minst två års garanti på allt du köper och dessutom riktigt förmånliga priser. Hittar du ett lägre pris på samma produkt får du 20 % rabatt på ditt nästa köp.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en individanpassad solskyddslösning.

Kontakta oss

Nedan hittar ni produktbladet för den modell av lamellgardin vi erbjuder!

Lamellgardin