Skip links

Markiser Huddinge

Vi på Stockholm Glas & Solskydd kan känna oss stolta över att vi har många återkommande och nöjda kunder i Huddinge. Detta är för att vi värdesätter kundnöjdhet väldigt högt och lägger alltid fokus på snabb och god service. Våra tjänster utförs alltid av våra professionella montörer som har stor erfarenhet av solskydd och markiser av olika slag.

Olika markiser för olika behov
– En smart lösning

Vi sätter alltid kundens bästa i fokus och vad vi väljer för material och typ av markis är helt beroende av kundens förutsättningar och önskemål. Vi jobbar både med privatkunder och företagskunder och har därför ett stort utbud av markiser i Huddinge för både privatboende och större företagsbyggnader.

Markiser i Huddinge

Markiser används främst för att stänga ute solens strålar och på så vis få ett bättre och behagligare inomhusklimat. Många använder sig även av terassmarkiser för skydd från solen på uteplatsen. Alla markiser har olika egenskaper. Vi kan hjälpa er i Huddinge med bland annat terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongmarkiser och mycket annat. Markiser är ett effektivt solskydd bland många och ett bra sätt att hindra värmealstring på utsidan av fönstret. Det är även estetiskt tilltalande och förhöjer värdet på ditt hem.

Våra markiser är anpassade för svenskt väder och tål regn och starka vindar. Vi jobbar även med solskydd för större fönsterpartiet för offentliga byggnader och företag. Markiser manövreras med vev men går att komplettera med motor om behovet finns.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Varmt välkomna till Stockholm Glas & Solskydd, din leverantör av markiser i Huddinge.