Skip links

Solskydd anpassade för dig i Huddinge

På Stockholm Glas & Solskydd har vi lång erfarenhet av markiser och andra solskydd anpassade för dig i Huddinge. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter som varar i många år. Beroende på vilket behov ni har, har vi en mängd olika sorters solskydd. Vi kan hjälpa er med allt från terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongmarkiser till korgmarkis. Utöver leverans och montering av solskydd till våra kunder i Huddinge och andra delar av Stockholm erbjuder vi även reparation och service.

Fördelar med solskydd

Våra solskydd är ett effektivt sätt att skydda större ytor mot varma solstrålar eller regn. I och med att dukarna klarar av en skur så kan man sitta och njuta av sommaren i Huddinge. Markisen regleras då utvändigt med vev eller motor, beroende på kundens önskemål.

Fönstermarkiser är ett utmärkt variant av solskydd för att reglera inomhustemperaturen och se till så att värmen inte gör det obehagligt varmt inomhus. Det är även ett elegant alternativ och lyfter fram fasaden på ett snyggt sätt.

Balkongmarkiser är å andra sidan perfekt för inbyggda balkonger och för dig som bor i lägenhet i Huddinge kan installationen ske utan att det behöver borras hål i fasaden. För detta kan vi erbjuda olika färger och funktioner. För större ytor rekommenderar vi istället terrassmarkiser, som är det som gör sig bäst som solskydd över en uteplats.

Vi hjälper dig med solskydd anpassade för Huddinge

Vi hjälper er med allt från beställning till montering. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Kontakta oss redan idag om du är i behov av solskydd. Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering i Huddinge med omnejd!