Skip links

Solskydd, Älvsjö

Stockholm Glas & Solskydd har lång erfarenhet av solskydd i alla dess former. Vi har utvecklat och anpassat teknik och material och arbetar med solskydd av olika slag. Hur älskad solens strålar än är kan de även orsaka irritation och obehag om det blir för varmt inomhus eller på kontoret. Vi arbetar därför med en stor mängd olika solskydd i Älvsjö, allt för att kunna tillgodose olika behov.

Solskydd för olika behov

Markiser finns i alla storlekar. Vi erbjuder markiser med hög kvalitet och skräddarsyr utifrån olika önskemål vare sig det gäller markiser för små fönster eller större uteplatser och balkonger. Markiser används i första hand för att stänga ute solens varma strålar och på så vis få till ett behagligare klimat inomhus. Lamellgardiner är ett bra alternativ om du är ute efter solskydd för större glaspartier. Genom justering av vinkeln på lamellgardiner kan du reglera både insyn och ljusinsläpp.

Här kan du välja mellan flera olika typer av gardiner. Du väljer själv om gardinen ska dras uppifrån och ned, eller tvärtom. De har även olika egenskaper och ger ett bra skydd mot värme och insyn. Vi har flera färger och modeller att välja bland.

Trygghet för våra kunder

Vi är måna om våra kunder och vill att alla ska känna sig nöjda efter en avslutad beställning. Söker du solskydd i Älvsjö kan vi erbjuda dig som kund två års garanti på alla våra varor och till förmånliga priser. Kontakta oss redan idag om du har frågor eller är i behov av solskydd i Älvsjö. Varmt välkomna.