Skip links

Solskydd för dig i Farsta

Vi på Stockholm Glas & Solskydd har många år bakom oss när det kommer till installationer av solskydd. Under våra år har vi utvecklat och anpassat våra tekniker och material, och arbetar idag med solskydd av alla olika slag! Vi säljer och monterar bland annat olika slags solskyddsprodukter till hus och villor i Enskede, vare sig du är privatperson eller letar efter solskydd som företagskund så har vi något som passar dig!

Vilken typ av solskydd du än väljer så hjälper vi dig att hitta rätt, det viktiga är att vi utgår ifrån dina behov och förutsättningar.  Vår professionella personal har svar på alla frågor och jobbar alltid med leverans och montering. Alla våra solskydd tillverkas enligt måttbeställning så att resultatet blir så bra som möjligt! Fokuset ligger alltid på helhetslösningar då vi värdesätter din tid och ser till så att det blir rätt redan från början.

De många fördelarna med solskydd

Markiser är ett utmärkt sätt att hålla det svalt inomhus, vare sig det är i hemmet eller i kontorslokaler. Du kan även välja själv hur mycket och när du vill släppa in ljuset. Lamellgardiner är ett annat alternativ som ger dig både skydd mot sol och insyn och det funkar särskilt bra för stora fönsterpartier. Hos oss hittar du lamellgardiner i olika färger och modeller, och vi hjälper dig med beställning, leverans och montering.

Plisségardiner är ett annat elegant alternativ vi erbjuder för dig som behöver solskydd. De olika modellerna du hittar hos oss erbjuder flera alternativ och stor flexibilitet. Du väljer själv om gardinen ska dras nerifrån och upp eller tvärtom. Vi kan även erbjuda en mängd färger, mönster och egenskaper.

Bor du i Farsta och söker solskydd, eller vill ha en kostnadsfri offert så kan du ringa eller maila oss redan idag för snabb service. Varmt välkomna till Stockholm glas & Solskydd!