Skip links

Solskydd anpassade för dig i Hägersten

På Stockholm Glas & Solskydd har vi lång erfarenhet av markiser och andra solskydd anpassade för dig i Huddinge. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter som varar i många år. Beroende på vilket behov ni har, har vi en mängd olika sorters solskydd. Vi kan hjälpa er med allt från terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongmarkiser till korgmarkis. Utöver leverans och montering av solskydd till våra kunder i Huddinge och andra delar av Stockholm erbjuder vi även reparation och service.

Med markiser kan du göra din uteplats både snygg och bekväm under hela utesäsongen. Det finns helt enkelt många alternativ och vi hjälper er finna både snygga och smarta lösningar.  Allt tillverkas enligt måttbeställning så att resultatet blir så bra som möjligt. Vi arbetar med helhetslösningar, ett bra sätt för dig som både privatperson och företag att spara tid och pengar.

Markiser, lamellgardiner eller plisségardiner?

Vad du än väljer så hjälper vi dig att hitta rätt. Det viktiga är att vi utgår ifrån dina behov och förutsättningar. Vare sig du är privatperson eller letar efter solskydd som företagskund så har vi något som passar alla. Vår professionella personal har svar på alla frågor och jobbar alltid med leverans och montering. Vi fokuserar på helhetslösningar då vi värdesätter kundens tid och ser till så att det blir rätt redan från början.

Söker du solskydd i Hägersten eller vill ha en kostnadsfri offert så kan du ringa eller maila oss redan idag för snabb service. Varmt välkomna till Stockholm glas & Solskydd.