Skip links

Solskydd, Enskede

Stockholm Glas & Solskydd har många år bakom sig när det gäller installationer av solskydd. Vi har utvecklat och anpassat teknik och material och arbetar med solskydd av olika slag. Vi säljer och monterar olika slags solskyddsprodukter i Enskede. Vi jobbar med flera, som markiser, lamellgardiner och plisségardiner. Med markiser kan du göra din uteplats både snygg och bekväm under hela utesäsongen. Det finns helt enkelt många alternativ och vi hjälper er finna både snygga och smarta lösningar. Allt tillverkas enligt måttbeställning så att resultatet blir så bra som möjligt. Vi arbetar med helhetslösningar, ett bra sätt för dig som både privatperson och företag att spara tid och pengar.

Många fördelar med solskydd

Markiser är ett utmärkt sätt att hålla det svalt inomhus, vare sig det är i hemmet eller i kontorslokaler. En annan fördel är att du själv väljer hur mycket och när du vill släppa in ljuset. Lamellgardiner är ett annat alternativ för dig som är i behov av solskydd i Enskede. Med lamellgardiner får du både skydd mot sol och insyn och det funkar särskilt bra för stora fönsterpartier. Vi erbjuder lamellgardiner i olika färger och modeller och hjälper er med beställning, leverans och montering.

Plisségardiner snyggt solskydd

Plisségardiner är ett elegant alternativ för dig som behöver solskydd. De olika modellerna erbjuder flera alternativ och stor flexibilitet. Du väljer själv om gardinen ska dras nerifrån och upp eller tvärtom. Vi kan även erbjuda en mängd färger, mönster och egenskaper.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Välkommen.