Skip links

Persienner Södermalm

På Stockholm Glas och Solskydd har vi jobbat i många år med solskydd av olika slag. Vi är experter på våra produktområden, och behöver du hjälp med persienner på Södermalm eller i kringliggande områden så finns vi här för att hjälpa er. Vi utför mätning på plats och skräddarsyr hela processen utefter era behov.

Köpa eller montera nya Persienner

Persienner kommer i många spännande varianter och olika färger och kan anpassas till olika typer av fönster. Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner, träpersienner och mycket mer. Man kan välja om man vill få in ett visst ljusinsläpp eller inget alls.

Persienner som skydd

Persienner är ett utmärkt sätt att skydda sig mot insyn eller stänga ute starkt solljus. När du väljer persienner till ditt hem eller kontor kan du välja mellan olika sorter och färger, allt från vita standardpersienner till borstad aluminium. Vår personal har stor erfarenhet av persienner och allt som hör till, som montering eller reparation.

Vi hjälper dig med reparation av persienner på Södermalm

Vi utför inte bara installation av persienner, utan ser även till att utföra reparationer vid behov. Vårt sortiment av persienner är anpassat för alla sorters fönster och kommer i ett urval av lamellbredder.

Vad vi lovar dig

Alla våra persienner kommer med en garanti på minst två år för att försäkra kunder om en trygg och tillfredsställande upplevelse från inköp till installation. Med vårt team av skickliga installatörer garanterar vi en effektiv och expertmässig service vid leverans och montering, allt till ett konkurrenskraftigt pris. Vi sätter värde i att tillhandahålla kompletta lösningar och är därför med dig genom hela processen, från start till mål, vilket ofta leder till de bästa resultaten. Förutom att sälja och installera din persienn, står vi även till tjänst med reparationer av dina persienner.

Vad händer nu?

Välkommen till oss för en kostnadsfri offert om du behöver persienner på Södermalm. Ring eller maila oss redan idag.

Kontakta oss