Skip links

Persienner Södermalm

På Stockholm Glas och Solskydd har vi jobbat i många år med solskydd av olika slag. Vi är experter på våra produktområden, och behöver du hjälp med persienner på Södermalm eller i kringliggande områden så finns vi här för att hjälpa er. Vi utför mätning på plats och skräddarsyr hela processen utefter era behov.

Köpa eller montera nya Persienner

Persienner kommer i många spännande varianter och olika färger och kan anpassas till olika typer av fönster. Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner, träpersienner och mycket mer. Man kan välja om man vill få in ett visst ljusinsläpp eller inget alls.

Persienner som skydd

Persienner är ett utmärkt sätt att skydda sig mot insyn eller stänga ute starkt solljus. När du väljer persienner till ditt hem eller kontor kan du välja mellan olika sorter och färger, allt från vita standardpersienner till borstad aluminium. Vår personal har stor erfarenhet av persienner och allt som hör till, som montering eller reparation.

Vi hjälper dig med reparation av persienner på Södermalm

Vi installerar persienner, men även reparerar om behovet finns. Vi levererar persienner för alla tänkbara fönstertyper och i flera olika lamellbreddar.

Vad vi lovar dig

Våra persienner har alla minst två års garanti, allt för att kunden ska känna sig trygg och nöjd med köp och montering. Våra erfarna montörer kan erbjuda snabb och professionell leverans, installation och montering till konkurrenskraftiga priser. Vår fokus ligger på helhetslösningar, därför erbjuder vi våra tjänster och är med i hela processen, från början till slut. Det är oftast då resultatet blir som bäst. Utöver försäljning och montering av solskydd så erbjuder vi även reparation av dina persienner.

Vad händer nu?

Välkommen till oss för en kostnadsfri offert om du behöver persienner på Södermalm. Ring eller maila oss redan idag.

Kontakta oss