Skip links

Persienner Årsta

På Stockholm Glas och Solskydd har vi jobbat i många år med solskydd av olika slag. Är du i behov av Persienner i Årsta eller i kringliggande områden så finns vi här för att hjälpa er.Vi är experter inom installationer av glas, markiser, gardiner, säkerhetsanordningar och mycket mer.

Skräddarsydd process

Vi utför mätning på plats och skräddarsyr hela processen utefter era behov.

Variationen har inga gränser

Persienner kommer i många spännande varianter och olika färger och kan anpassas till olika typer av fönster.

Anpassa efter vad du vill ha

Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner, träpersienner och mycket mer. Man kan välja om man vill få in ett visst ljusinsläpp eller inget alls. Persienner är ett utmärkt sätt att skydda sig mot insyn eller stänga ute starkt solljus.

När du väljer persienner till ditt hem eller kontor kan du välja mellan olika sorter och färger, allt från vita standardpersienner till borstad aluminium. Vår personal har stor erfarenhet av persienner och allt som hör till, som montering eller reparation.

För dig som behöver persienner i Årsta

Våra persienner har alla minst två års garanti, allt för att kunden ska känna sig trygg och nöjd med köp och montering. Våra erfarna montörer kan erbjuda snabb och professionell leverans, installation och montering till konkurrenskraftiga priser.

Med fokus på helheten

Vårt fokus ligger på helhetslösningar, därför erbjuder vi våra tjänster och är med i hela processen, från början till slut. Det är oftast då resultatet blir som bäst. Utöver försäljning och montering av solskydd så erbjuder vi även reparation av dina persienner.

Så, vad händer nu?

Välkommen till oss för en kostnadsfri offert om du behöver persienner i Årsta. Ring eller maila oss redan idag.

Kontakta oss