Skip links

Persienner Hägersten

Kontakta oss idag!

Fantastisk variation

Våra persienner kommer i många spännande varianter och olika färger och kan anpassas till olika typer av fönster. Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner, träpersienner och mycket mer. Man kan välja om man vill få in ett visst ljusinsläpp eller inget alls. Persienner är ett utmärkt sätt att skydda sig mot insyn eller stänga ute starkt solljus. När du väljer persienner till ditt hem eller kontor kan du välja mellan olika sorter och färger. Detta kan handla om allt från vita standardpersienner till borstad aluminium. Vår personal har stor erfarenhet av persienner och allt som hör till. Exempel på detta kan vara montering eller reparation.

Vi hjälper dig med reparation av persienner i Hägersten

Vi installerar persienner, men även reparerar om behovet finns. Stockholms Glas & Solskydd levererar persienner för alla tänkbara fönstertyper och i flera olika lamellbreddar.

Garantier

Våra persienner har alla minst två års garanti. Det är för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med köp och montering. Våra erfarna montörer kan erbjuda snabb och professionell leverans, installation och montering till konkurrenskraftiga priser.

Vårt fokus

Vi lägger vår energi på helhetslösningar. Det är därför vi är med i hela processen, från början till slut. Det är oftast då resultatet blir som bäst. Utöver försäljning och montering av solskydd så erbjuder vi även reparation av dina persienner.

Kontakta oss

Välkommen till oss för en kostnadsfri offert om du behöver persienner i Hägersten. Ring eller maila oss redan idag.

Vanliga frågor & svar om persienner Hägersten

Var hittar jag persienner i Hägersten?

Om du letar efter persienner i Hägersten så är Stockholms Glas & Solskydd det perfekta alternativet för dig. Vi erbjuder ett fantastiskt utbud av persienner i olika varianter och färger som passar alla typer av fönster. Vårt företag är specialiserat på att erbjuda hög kvalitet på solskyddsprodukter inklusive persienner, mörkläggning och insynsskydd. Vi är experter på montering och reparation av persienner och vi är alltid redo att hjälpa dig. Våra svensktillverkade persienner har alla minst två års garanti, så du kan vara säker på att du får högsta kvalitet när du väljer att köpa dina persienner hos oss. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att hitta de perfekta persiennerna för ditt hem eller kontor i Hägersten.

Vilka är priserna för persienner i Hägersten?

Vi kan inte ge exakta priser för persienner i Hägersten utan att veta mer om dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder dock kostnadsfria offertförfrågningar där vi kan ge dig en uppskattning av priset baserat på dina behov. Kontakta oss gärna via telefon eller mail så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning till konkurrenskraftiga priser. Våra persienner är svensktillverkade och av hög kvalitet, och alla produkter levereras med minst två års garanti. Vi är experter på persienner och solskydd, och kan erbjuda både installation och reparation om det skulle behövas. Välkommen att höra av dig till oss på Stockholms Glas & Solskydd för att få en kostnadsfri offert och för att diskutera dina behov av persienner i Hägersten.

Kontakta oss