Skip links

Persienner Kungsholmen - skräddarsydda efter dina behov

Persienner kan vara skönt att montera upp för att styra ljusinsläppet när solen letar sig in inomhus. Dels på grund av att hålla en behaglig inomhusmiljö och dels för att inte inredning inomhus ska blekas.

Mått och varianter

Självklart finns olika mått på persienner. Lamellbredden är vanligtvis 25 mm och räknas som standardmåttet. Detta är förstås något som man gärna vill välja själv då persiennerna har olika ändamål och storlekar och mått går i trender. SGOS erbjuder därför lamellbredder från 16 mm och upp till 50 mm så att de kan anpassas till hur just du vill ha dem. Perforerade lameller är också något vi ordnar till våra kunder, och är användbara för att hindra solljus att lysa igenom men fortfarane möjliggör syn ut.

Persienner Kungsholmen med olika längder

Även olika längder ordnas när du är ute efter persienner. Ibland ska de sitta i breda fönster, ibland små eller smala. För oss på SGOS spelar det ingen roll – vi ser till att du får det mått du behöver.

Sortiment av persienner för dig på Kungsholmen

Ett brett sortiment av olika varianter av persienner kan återfinnas hos oss. Olika färger efterfrågas ofta, då vi på SGOS ser till att erbjuda allt ifrån vita standardpersienner till snygg träimitation och borstad aluminium. Andra alternativ är äkta trä, akrylglas och persienner som är motorstyrda.

För att hindra solljus från att bleka persiennerna har de dessutom gått igenom behandling med akryllackering. Tillhörande delar såsom snören och linor ser vi till matchar den färg du väljer på persiennerna.

Lång erfarenhet och snabba leveranser

Med engagerad personal som är starkt inriktade på resultat och hög service löser vi solskydd åt dig! SGOS har lång erfarenhet i branschen och vet vad som krävs för snygga solskyddslösningar, skräddarsydda efter våra kunders önskemål.

Vi satsar alltid på snabba leveranser och hög service för att våra kunder ska bli nöjda.

Kontakta oss