Skip links

Zip screen-markis – när du vill ha skydd för solen och ändå se ut

Zip screen-markis – när du vill ha skydd för solen och ändå se ut

Du står vid det stora fönstret i ditt drömhus och tar in den fantastiska utsikten. Men plötsligt bryter solen fram och bländar dig, vilket hindrar dig från att se ut utan att skada dina ögon. Du blir frustrerad och tänker: “Finns det något sätt att blockera solljuset utan att behöva offra min utsikt?”. En zip-screen markis består av en högkvalitativ screenväv som inte påverkar utsikten märkbart, du kan alltså se igenom den. Detta gör det som verkar omöjligt möjligt – du kan se ut genom fönstret och samtidigt skydda dig mot solen!

Modern, diskret och stilren zip Screen-markis

Zip Screen-markisen är en relativt ny uppfinning, och med dess smarta väv är det en mycket effektiv och modern lösning. Den fästs på utsidan av huset på fönstersidorna och dras sedan ned för att täcka hela fönstret. När zip Screen-markisen är stängd lämnar den inga luckor för sol eller vind.

En av de största fördelarna jämfört med andra solskyddslösningar är att zip-screen markisen är vindsäker på grund av dess slitstarka material och konstruktion. När markisen rullas ner löper den i skenor längs sidorna av fönstret och fästs med zip-teknik som håller den på plats. Markisen hålls därmed sträckt och stabil, även vid starka vindar. Detta förhindrar att markisen fladdrar eller slår i vinden, vilket kan orsaka skador på markisen och på själva byggnaden. Zip-screen markisen är alltså bra anpassad för att klara av tuffa väderförhållanden.  Den passar perfekt för hus som ligger nära kusten eller där det blåser mycket.

De är också utmärkta som mörkläggande lösningar, eftersom screenväven finns i olika densiteter. Du kan välja en mer mörkläggande markis för sovrummet och en tunnare väv för resten av huset. Markiserna finns tillgängliga i olika storlekar och går att automatisera för att ge dig maximal bekvämlighet.

En annan fördel med zip Screen-markiser är deras energibesparande egenskaper. Under sommaren minskar markisen behovet av luftkonditionering genom att hålla ditt hem svalt, och på vintern fungerar den som en isolerande barriär mot kylan. Denna smarta markis är alltså inte bara ett effektivt skydd mot solen, utan också ett sätt att minska dina energikostnader.

Zip-Screen Markis

Var i framkant av teknologi och design med zip-screen markis

Zip Screen-markiser har en minimalistisk och snygg design som smälter in fint längs husväggen. De är tillverkade av högkvalitativt material och är en investering som kommer att hålla länge. Hos oss kan du välja mellan olika många olika färger och storlekar.

Att välja rätt zip Screen-markis som passar dina fönster är viktigt för att få rätt funktion och att det ska se så bra ut som möjligt. Därför är det viktigt att välja en tillförlitlig och erfaren leverantör. Stockholm Glas och Solskydd är ett bra val, vi har många års erfarenhet i branchen och jobbar mot vårt mål att bli bäst i vårt område. Hos oss får du alltid personlig hjälp och rådgivning för att hitta den perfekta markisen för dina behov.

Sammanfattningsvis är zip Screen-markisen ett utmärkt val för dig som vill ha ett effektivt skydd mot solen utan att förlora utsikten. Deras eleganta design och energibesparande egenskaper gör dem till ett smart val för både hem och kontor.

Njut av utsikten utan solen i ögonen – Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta zip Screen-markisen för just dig!

FAQ

Vad är en Zip screen-markis?

Zip Screen-markis är en högkvalitativ solskyddslösning som består av en screenväv och monteras på utsidan av fönstret. Den dras ned för att täcka hela fönstret.

Vad är fördelarna med Zip Screen-markis?

Zip Screen-markis är en modern, diskret och stilren lösning som är vindsäker och energibesparande. Du kan skydda dig mot solen men fortfarande se ut genom väven.

Vart kan jag köpa zip-screen markis?

Stockholm Glas och Solskydd erbjuder personlig hjälp och rådgivning för att hitta den perfekta Zip Screen-markisen för dina behov. Vi har många års erfarenhet i branchen och jobbar mot att bli bäst i vårt område.