Skip links

Lyser höstsolen på bildskärmen? Vi har rätt persienn

Lyser höstsolen på bildskärmen? Vi har rätt persienn

Välkomna hösten med persienner

Höstens färger kan förvandla vardagen till en färgsprakande dröm. Samtidigt är hösten tiden när du kommer tillbaka på jobbet efter en härlig sommarsemester och behöver fokusera. När man sitter vid fönstret och arbetar på datorn är det en fröjd att se löv i alla tänkbara nyanser av gult, rött och orange som skapar en symfoni av färger. Ibland kan dock solens strålar bryta igenom lövverket och orsaka bländande ljus som stör din koncentration och gör det svårt att se skärmen på din dator.

Fortsätt njut av höstens alla färger, men låt inte solen förstöra ditt flyt i arbetet, skaffa persienner!

Persienn – en stilren klassiker 

De flesta av oss har förmodligen någon form av persienn i vårt hem eller på vår arbetsplats. Och det är inte konstigt – deras funktion är väldigt viktig för att vi ska kunna hålla oss koncentrerade. Persienner kan beskrivas som en klassiker med en lång historia. Men att persienner funnits länge betyder inte att de är omoderna idag. Tvärtom, persienner är en tidlös lösning för solskydd som alltid kommer att vara relevant. Att säga att persienner skulle bli omoderna är som att säga att byxor skulle gå ur trend!

Persienner används för att blockera starkt ljus eller skydda mot nyfikna ögon, men samtidigt kan de också användas som ett snyggt inredningselement. Persienner är ett självklart val om man vill ha ett prisvärt solskydd som också är mycket enkelt att använda. Du kan välja olika material och tjocklekar på lamellerna beroende på önskat mått av ljusreglering och insyn.

Idag finns det en uppsjö av olika persienner som följer dagens trender, vilket gör det enkelt att sätta din prägel på rummet med en touch av elegans och funktionalitet. Vi experter på Stockholm Glas och Solskydd erbjuder både klassiska och moderna persienner i alla storlekar, så att det ska passa ditt fönster! Vi hjälper även till med mätning, rådgivning och montering om så önskas.

Hitta den perfekta persiennen

Fantastiskt, nu när du har bestämt dig för persienner så öppnar sig flera spännande möjligheter. Vill du ha persienner med en unik färgsättning som sticker ut eller föredrar du en mer återhållen stil? Om du redan vet vad du vill ha är det toppen, men om du känner dig osäker så hjälper vi dig gärna att hitta rätt.

Vi har ett brett sortiment av persienner som passar de flesta fönster, tillverkade i olika material som plast, trä eller akryl för att matcha din fönsterstil. Vi erbjuder också olika storlekar på lamellerna och persiennens längd, vilket ger dig möjlighet att anpassa din persienn precis efter dina önskemål.

Oavsett om du har ett stort, brett fönster, ett mindre fönster eller ett fönster med annorlunda form så har vi en lösning med persienner för dig. Inget fönster är för svårt för oss!

Passa på att pigga upp i höstrusket med snygga persienner. Hos Stockholm Glas och Solskydd är vi glada att hjälpa dig att hitta de perfekta persiennerna för ditt hem eller företag. Tveka inte att göra som många nöjda kunder före dig – kontakta oss idag för att påbörja din resa mot snygga persienner och ett större fokus på jobbet!

FAQ

Är persienner bra?

Persienner är en bra prisvärd lösning för solskydd och insynsskydd, samtidigt som de kan användas som en stilren inredningsdetalj.

Var kan man köpa persienner?

Stockholm Glas och Solskydd är ett erfaret företag som gärna hjälper dig att hitta de perfekta persiennerna för ditt hem eller företag.

Vilken typ av persienner finns?

Persienner finns i olika material, storlekar på lamellerna och längder för att passa olika fönsterstilar och behov.