Skip links

Behöver du markisservice efter sommaren?

Förläng livet på din markis med vår markisservice

Glömde du bort att rulla in markisen vid en hård vind eller snöstorm, vilket nu har orsakat att markisväven har slitits sönder eller att markisarmarna har skadats? Attans också! Det är en vanlig miss att glömma bort och kan hända även den mest uppmärksamma av oss. Tur att vi på Stockholm Glas och Solskydd finns här för att hjälpa dig med markisservice!

Markiser används främst under vår och sommar för att skydda mot sol och värme, medan de under vintern får vila tills de varmare årstiderna kommer tillbaka. Genom att sköta om markisen på rätt sätt kan du förlänga dess livslängd och använda den i många år.

Behöver du markisservice efter sommaren?

Markisservice – bra för plånboken och miljön

Har din markisväv hål eller gnisslar ställningen irriterande? Tänk på att inte köpa en helt ny markis om din befintliga markis fortfarande fungerar bra. Vi kan ofta laga markisställningen om problem upptäcks i tid och åtgärdas snabbt. Om markisväven är trasig kan det vara smart att byta ut den istället för att köpa en helt ny markis. Detta kan ge din husfasad en förnyad look till ett överkomligt pris, samtidigt som du bidrar till en hållbar miljö genom att återanvända din befintliga markiskonstruktion.

Om önskas kan vi också erbjuda rengöring av markisduken och smörjning av mekaniska delar i markisställningen för att minimera gnissel och tröghet vid reglering. Vi erbjuder även uppgraderingar av din markis, inklusive motorstyrd funktion och andra förbättringar.

 

Markiservice i världsklass

Olyckor händer och även markiser du köpt från oss kan gå sönder! Vi har reservdelar till de flesta markiser och kan erbjuda reparation och service på allt från små skruvar till trasiga motorer och markisväv. Vi förstår att det kan vara frustrerande när din markis inte fungerar som den ska, och vårt mål är att få den att bli som ny igen efter vår markisservice. Vi ger alltid minst 2 års garanti när du köper en markis från oss, så att du kan känna dig helt trygg med vårt arbete.

Vi på Stockholm Glas och Solskydd har erfarna och kunniga tekniker som är specialiserade på markisservice och kan hjälpa dig att reparera eller uppgradera din markis på ett säkert och professionellt sätt. Vi använder oss av högkvalitativa reservdelar och material för att säkerställa att din markis blir som ny igen.

Att välja vårt företag för markisservice innebär också att du får en hållbar lösning, både för din plånbok och miljön. Vi försöker alltid att reparera och återanvända så mycket som möjligt för att minska avfall och bidra till en mer hållbar framtid.

Kontakta oss idag för att boka en tid för markisservice, och låt oss hjälpa dig att hålla dina markiser i toppskick!

 

FAQ

Hur ofta bör jag serva min markis?

Det rekommenderas att du servar din markis en gång om året eller oftare om den utsatts för extrema väderförhållanden. Regelbunden service kan förlänga livslängden på din markis och se till att den fungerar optimalt under sommarsäsongen.

Ska jag slänga min trasiga markis?

Du behöver inte köpa en helt ny markis om din befintliga markis fortfarande fungerar bra. Den kan ofta lagas problem upptäcks i tid. Om markisväven är trasig kan det vara smart att byta ut den istället för att köpa en helt ny.

Varför behöver jag markisservice?

Markiser är utsatta för väder och vind och kan slitas ner med tiden. Markisservice kan förlänga livslängden på din markis och se till att den fungerar som den ska