Skip links

Måttanpassade balkongskydd för just din balkong

Få ut det mesta av din balkong med ett balkongskydd

Att ha sin egen balkong är verkligen en lyx. Det är ens eget lilla uterum där man kan njuta av solen och frisk luft, utan att behöva lämna sin bostad.

Tänk dig att du sitter på din balkong och njuter av solen när du plötsligt ser någon stirra på dig från lägenheten bredvid. Trots att du vet att det egentligen inte är så, kan det ändå vara svårt att skaka av sig känslan av att bli övervakad. Eller tänk dig att vinden blåser för starkt och du inte längre kan njuta av din uteplats.

Låt oss experter på Stockholm Glas och Solskydd presentera lösningen på dina problem – balkongskydd! Ett balkongskydd i Stockholm ger dig inte bara den avskildhet och skydd mot väder som du behöver, utan det skapar också en härlig och personlig plats att trivas på! Man kan sitta ner och koppla av, kanske läsa en bok eller ta en kopp kaffe medan man tittar på solnedgången, utan att bli störd av omgivningen.

 

Slipp att bli störd av din omgivning med balkongskydd

Ett balkongskydd ger precis vad namnet antyder – skydd mot väder och insyn! Balkongskydd medför alltså att du kan utöka användningen av din balkong och nyttja den till fullo! Du slipper den värsta blåsten samtidigt som du får solskydd under väldigt heta dagar. Ett balkongskydd kan vara speciellt användbart om din balkong sitter ihop med grannens bredvid, eller om du har balkongen nära marken med lätt för insyn, eller om du har den högt upp då den blir mer utsatt för väder och vind.

Hur balkongskyddet ska sitta anpassar vi helt efter dina önskemål, det kan sitta på själva räcket eller på sidan av din balkong med möjlighet för reglering. Om du är osäker vad som passar dig bäst hjälper vi dig att hitta rätt, vi har stor erfarenhet på området. Om du vill ha maximalt skydd för väder och vind skulle vi rekommendera ett balkongskydd i kombination med en balkongmarkis.

Ett balkongskydd är inte bara full av funktion, den är också mycket stilren och höjer utseendet på din balkong! Stockholm Glas och Solskydd erbjuder balkongskydd i olika storlekar, färger och material för att passa just dina behov och stilpreferenser. Vill du ha lite insyn samtidigt som du skyddar dig mot sol och vind? Inga problem, vi har även transparenta alternativ.

 Måttanpassade balkongskydd för just din balkong

Skapa din egen uteplats med balkongskydd

Det bästa med balkongskydd från Stockholm Glas och Solskydd är att vi skräddarsyr dem helt efter dina behov. Vi erbjuder olika varianter som kan fästas fast mot räcket eller vara höj- och sänkbara. Du kan också välja att ha en lösning som du enkelt kan dra ut från sidan för att få ett tillfälligt vind- eller solskydd. 

Funktion behöver inte kompromissa med estetik! Vi har ett stort urval av markisväv i olika färger och mönster för att du ska kunna hitta en som passar just din stil och preferenser. Vi kan också hjälpa dig att välja en väv som matchar din bostads exteriör för att skapa en enhetlig och stilren look, det finns perfekta alternativ för både äldre och modernare hus. Oavsett om du vill ha ett enkelt och stilrent skydd eller ett mer dekorativt alternativ, så har vi det du behöver för att skapa din drömbalkong. 

Slipp krånglet med montering, det ordnar vi! Vi erbjuder en professionell installationstjänst så att du kan känna dig trygg och säker på att du får exakt vad du önskat dig.

Låt oss hjälpa dig att uppnå din balkongs fulla potential med våra balkongskydd! Njut av din balkong utan att bli störd av omgivningen, bli inspirerad av våra tidigare monterade balkongskydd.

 

FAQ

Kan jag använda balkongskydd året runt?

Ja, du kan använda balkongskydd året runt för att skydda dig mot sol, vind och regn.

Vad är ett balkongskydd?

Ett balkongskydd används för att skapa avskildhet och skydd mot väder på balkongen.

Varför ska man ha ett balkongskydd?

Ett balkongskydd ger skydd mot vind, sol och insyn vilket ökar både trivseln och privatlivet på balkongen.