Skip links

Dags att tänka på att byta ditt företags slitna insynsskydd?

Lamellgardiner som agerar insynsskydd

Ditt kontor förtjänar bra insynsskydd

Det är en vacker dag på kontoret och solen skiner in genom fönstren. Du arbetar ivrigt på din dator och skickar iväg ett viktigt dokument till en klient. Plötsligt fångar något i ögonvrån din uppmärksamhet och du vänder dig om för att se en person i grannkontoret stirra på din skärm. Tyvärr ger det gamla insynsskyddet inte tillräckligt skydd, och en obehaglig känsla av att bli övervakad sprider sig. Din motivation för arbetet försvinner och produktiviteten känns som bortblåst.

Att respektera andra människors integritet på arbetsplatsen är avgörande för ett bra arbetsklimat och resultat. Om du vill öka fokuset och skydda dina kollegors avskildhet finns det en enkel lösning – insynsskydd från Stockholm Glas och Solskydd!

Insynsskydd, för ett bättre arbetsklimat

Insynsskydd till ditt företag är smart av flera skäl. Det skyddar dina konfidentiella uppgifter från att läcka ut och ger den nödvändiga integriteten för produktivt arbete.

Du kanske redan har gamla insynsskydd på ditt företag? De håller inte hur länge som helst, om de är slitna och inte längre fungerar som de ska borde du byta dem. Vi på Stockholm Glas och Solskydd erbjuder ett brett utbud av insynsskydd, inklusive persienner, plissegardiner och lamellgardiner. Lamellgardiner är en av våra mest populära lösningar för insynsskydd, och det finns goda skäl till det. De är som gjorda för kontorsmiljö!

Lamellgardinen kan liknas vid en stor persienn, men istället för horisontella lameller har den vertikala lameller som dras in och ut horisontellt. Detta gör den särskilt bra för stora fönster och stora inglasade partier som ofta finns i moderna kontorsbyggnader.

Med lamellgardiner kan du på ett effektivt sätt skapa en avskild arbetsplats, de kan också fungera som en rumsavdelare och ge ökad flexibilitet i kontorets planlösning. De är lätta att justera och ger dig möjligheten att skapa olika miljöer efter dina behov.

Öka trivseln och produktiviteten med insynsskydd

Våra insynsskydd är av hög kvalitet och designade för att passa perfekt på ditt företag. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att se till att ditt insynsskydd passar perfekt till ditt fönster och smälter in i den befintliga lokaldesignen. Gemensamt för alla våra insynsskydd är att de kommer ge ett professionellt och stilrent intryck. Vi kan hitta en lösning för alla fönster!

Vi på Stockholm Glas och Solskydd har hjälpt flera tidigare kunder med skräddarsydda insynsskydd, från planering till montering. Vi ser detta som vårt hantverk, och värnar om kvalitet och precision i alla steg av processen. Vi har många års erfarenhet i vår bransch och erbjuder montage i världsklass.

Öka trivseln och produktiviteten på kontoret idag med Stockholm Glas och Solskydds insynsskydd! Vi är glada att hjälpa dig – tveka inte att kontakta oss!