Skip links

Insektsnät – för sommarnätterna med öppet fönster

Insektsnät – för sommarnätterna med öppet fönster

Sommaren är räddad med insektsnät

Den härligaste tiden på året är här – sommaren. Varma långa dagar och svala ljusa nätter. Den heta temperaturen gör att vi vill vara ute så mycket som möjligt, och när vi är inne vill vi ha fönstret öppet för att släppa in frisk luft, gärna på vid gavel. Men ett öppet fönster på sommaren innebär inte bara en frisk sommarbris, utan också ett ofrivilligt välkomnande av irriterande insekter såsom mygg, getingar och flugor.

Det finns få saker som är så irriterande som att ha en hörbart surrande mygga flygandes omkring i rummet när man försöka sova. Låt inte något så litet som en insekt förstöra din sommarnatt – skaffa insektsnät! Vi på Stockholm Glas och Solskydd står till tjänst att lösa ditt insektsproblem med våra praktiska insektsnät.

 

Insektsnät till fönster och dörrar

Vare sig du behöver ett insektsnät för ditt fönster eller dörr har vi lösningen. Stockholm Glas och Solskydd erbjuder ett brett sortiment av funktionella insektsnät för nästintill alla fönster och dörrmodeller, inklusive fasta ramar, sidohängande dörrar och vertikala och horisontala rullgardiner. Vi har flera olika modeller och färger så att det ska passa för just dig, och hjälper också till med monteringen.

Känn den befriande känslan av att kunna hålla fönstret eller dörren öppen hela dagen med den populäraste och mest smidiga lösningen, upprullningsbara insektsnät. De kan som namnet antyder enkelt rullas upp eller ned vid behov, och monteras enkelt på fönstret eller dörren. Det är den mest effektiva och stilfulla lösningen för skydd mot alla typer av insekter, även spindlar, tvestjärtar och skalbaggar. Om du undrar över vilken typ av insektsskydd som är bäst för ditt fönster eller dörr är vi glada att kunna hjälpa dig, det är bara att kontakta oss med dina funderingar. 

Insektsnät – för sommarnätterna med öppet fönster

Snygg design och noll insekter

Vad många inte tänker på är att insektsnät inte bara stänger ute inkräktande insekter, utan också har flera andra smarta funktioner som tillkommer som ett extra plus. Förutom att låta dig vädra utan att släppa in insekter, sparar våra insektsskydd energi då de stänger ute en del solljus och håller nere kostnaden för nedkylning. Dessutom är våra insektsskydd mycket stilfulla och kompletterar fönstret eller dörren med sin snygga design. Stockholm Glas och Solskydd har många års erfarenhet av installering och montering av solskydd och insektsnät. Vi är stolta över att kunna erbjuda vårt stora utbud och mångåriga erfarenhet för att hjälpa dig med dina önskemål. Som ett litet personligt företag erbjuder vi service i världsklass för dig i Stockholmsområdet, som du kan läsa om i alla våra fina recensioner. 

Så släpp obehindrat in frisk luft och njut av sommarnätterna med fönstren öppna, utan att oroa dig för obehagliga insekter. Kolla in våra insektsskydd idag!

FAQ

Vad är insektsnät?

Insektsnät är designade för att skydda ditt hem från oönskade insekter som myggor, bin och flugor, samtidigt som frisk luft kan cirkulera. Med insektsnät kan du hålla dina fönster och dörrar öppna utan att behöva oroa dig för att irriterande insekter.

Vart kan man köpa insektsnät?

Stockholm Glas och Solskydd hjälper dig att välja rätt typ av insektsnät till ditt hem. Vi erbjuder ett stort utbud av insektsnät som passar olika behov och preferenser, och vårt team är alltid tillgängligt för att hjälpa dig med alla dina frågor eller funderingar.

Vart sätter man insektsnät?

Insektsnät passar fönster och dörrmodeller, inklusive fasta ramar, sidohängande dörrar och vertikala och horisontala rullgardiner. Vi har flera olika modeller och färger så att det ska passa för just dig, och hjälper också till med monteringen.