Skip links

Balkongmarkis – skyddar dig från för mycket sol

Balkongmarkis – skyddar dig från för mycket sol

Skapa en fridfull plats med en balkongmarkis

Äntligen får du en stund för avkoppling i det varma vädret och du bestämmer dig för att tillbringa den på lägenhetens soliga balkong med en bra bok och ett kallt glas lemonad. Men när du går ut slår den starka solen direkt mot ditt ansikte och förvandlar den en gång så trevliga balkongen till en gassande liten öken. Med denna starka sol i ögonen är det nästintill omöjligt att läsa! Känslan av besvikelse sprider sig, men det finns ingen anledning att ge upp. Det finns faktiskt en enkel lösning på problemet. En balkongmarkis skyddar dig från för mycket sol och skapar en bekväm och sval skugga på din balkong, vilket gör balkongen till den perfekta platsen att koppla av och ta det lugnt på. Gör din uteplats din egen! Stockholm och Glasskydd erbjuder hjälp med att hitta rätt balkongmarkis för dig i stockholmsområdet.

 

Höj komfort och värde på din balkong med en balkongmarkis

Balkongmarkisen skyddar dig effektivt mot solens strålar och ger dig möjlighet att koppla av och njuta av balkonglivet utan att behöva fly inomhus för att söka skydd mot solen. Det är nämligen skadligt med för mycket sol. Du kan justera balkongmarkisen precis så du vill ha den, så att du kan skapa din egen atmosfär.

En balkongmarkis är en smart investering som inte bara håller balkongen i skugga, utan också hjälper till att hålla temperaturen behagligt sval inomhus. Detta fungerar genom att balkongmarkisen blockerar solens strålar från att komma igenom fönstret och värma upp huset. Den kan alltså minska din energiförbrukning genom att minska behovet av luftkonditionering.

Balkongmarkisen kan väljas i en mängd olika färger, mönster och stilar så du kan välja den som passar din stil och balkong. Den tar inte upp mycket utrymme, och vi på Stockholm Glas och Solskydd hjälper dig gärna med montering och installation.

Vill du höra fler fördelar med balkongmarkisen? Förutom att skydda dig från solen och minska värmen inomhus, kan den också öka värdet på ditt hem. Balkongmarkisen ger en känsla av avskildhet och det ger också en möjlighet att använda balkongen under regniga dagar, så du kan sitta och njuta av utsikten utan att bli blöt. Dessutom är balkongmarkis ett bättre alternativ jämfört med exempelvis ett parasoll som kan blåsa bort.

 

Balkongmarkis – skyddar dig från för mycket sol

 

Njut av balkonglivet med en skräddarsydd markis

Sammanfattningsvis kan sägas att en balkongmarkis är en smart investering som ger skydd mot solen, minskar värmen inomhus och ökar värdet på ditt hem. Den utökar även användningen av balkongen under regniga dagar, vilket innebär att du kan njuta av utomhuslivet oavsett väderförhållanden! Dessutom ger balkongmarkisen en känsla av avskildhet och flexibilitet till din balkong.

Vi förstår att du har massor av idéer och är full av inspiration för hur du vill att din balkongmarkis ska komplettera din uteplats. Det är fantastiskt att höra! Vi på Stockholm Glas och Solskydd står redo att hjälpa dig från idé till verklighet. Vi är experter på balkongmarkiser och vet vad som fungerar och inte. Vi kan försäkra dig om att det finns en perfekt lösning för just din balkong!

Vi strävar alltid efter att bli bäst i vårt område och har många års erfarenhet av både konstruktion och installation av balkongmarkiser. Våra tidigare kunder har gett oss fina omdömen som du kan läsa om på vår hemsida. Du är välkommen att titta in på vår sida för att hitta inspiration och se bilder på tidigare projekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa din drömbalkong med en perfekt anpassad balkongmarkis.

FAQ

Varför balkongmarkis?

En balkongmarkis är en smart investering som ger skydd mot solen, minskar värmen inomhus och ökar värdet på ditt hem. Dessutom ger balkongmarkisen en känsla av avskildhet och flexibilitet till din balkong.

Vart kan man köpa balkongmarkis?

Vi på Stockholm Glas och Solskydd står redo att hjälpa dig i Stockholm från idé till verklighet med din balkongmarkis.

Vilken typ av balkongmarkis är bäst?

Valet av balkongmarkis beror på olika faktorer, som din balkongs storlek och utformning och dina personliga preferenser.