Skip links

Lamell och Plisségardiner i Stockholm

Lamellgardiner

Med lamellgardiner i ditt hem eller på ditt kontor i Stockholm får du en modern och funktionell gardin. Lamellgardinen passar utmärkt i större glaspartier. Varje lamellgardin kan vara upp till 600 cm bred. På ett enkelt sätt kan du justera lamellernas vinkel så att du kan reglera såväl insyn som ljusinsläpp. Lamellgardiner passar även fönster med sned över- eller nederkant. Du kan få den takmonterade skenan i vitt eller natureloxerad aluminium och du kan även inkludera motorstyrning i din beställning .

Plisségardiner

En traditionell plisségardin fungerar ungefär som en persienn, du drar den upp och ner med en lina. Med de nya plisségardinerna som du finner i vårt sortiment kan du reglera dem uppifrån och ner eller nerifrån och upp, allt i en och samma plisségardin. Du kan alltså täcka fönstrets nedre del samtidigt som du har fri sikt genom den övre delen. De nya linlåsen är enkla att manövrera och ger en härlig kvalitetskänsla. Med den dubbla plisséduken slipper du se hålen för draglinan som annars syns när du stänger ute ljuset. Listerna till plisségardinen kan du få vitlackade eller naturanodiserade.

Montering av gardiner

Vi rekommenderar inte att våra kunder försöker montera dessa gardiner på egen hand utan erfarenhet av den här sortens gardinmontering. Låt våra erfarna montörer sköta jobbet på ett snabbt och säkert sätt så kan du vara säker på att få en perfekt fungerande gardin snyggt monterad. Dessutom får du garanti på monteringen.

Normalt har vi 3 veckors leveranstid inklusive montering på våra produkter.

Prisgaranti

Hos oss får du minst två års garanti på allt du köper och dessutom riktigt förmånliga priser. Hittar du ett lägre pris på samma produkt får du 20 % rabatt på ditt nästa köp.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en individanpassad solskyddslösning.

Kontakta oss

Vi monterar Plissé- & lamellgardiner i hela Stockholm, med Prisgaranti