Skip links

Reparation av persienner

Vi installerar persienner, men även reparerar om behovet finns. Vi levererar persienner för alla tänkbara fönstertyper och i flera olika lamellbreddar. Våra persienner har alltid minst två års garanti, allt för att kunden ska känna sig trygg och nöjd med köp och montering.

Behöver du hjälp med att laga persiennerna?

Vi hjälper dig att reparera persienner i Stockholm till ett förmånligt pris. Vi gör allt från att byta ut delar som hisslinor och alla möjliga vridbeslag till att reparera enskilda lameller i alla möjliga färger. Tveka inte att anlita oss om ni har trasiga persienner eller behöver en del som saknas – det finns oftast lösningar för att reparera så att du slipper köpa nya persienner.

Helhetslösningar för montering & reparation av persienner

Utöver reparation av dina persienner erbjuder vi även försäljning och montering av nya persienner och solskydd. Våra erfarna montörer kan erbjuda snabb och professionell leverans, installation och montering till konkurrenskraftiga priser. Vårt fokus ligger på helhetslösningar, därför erbjuder vi våra tjänster och är med i hela processen, från början till slut. Det är oftast då resultatet blir som bäst.

Vi finns i:

Välkommen att kontakta oss på Stockholm Glas & Solskydd!