Johanneshov

Persienner för dig i Johanneshov

På Stockholm Glas och Solskydd har vi jobbat i många år med solskydd och persienner av olika slag. Bor du i Johanneshov eller i kringliggande områden så finns vi här för att hjälpa er.Vi är experter inom installationer av glas, markiser, gardiner, säkerhetsanordningar och mycket mer.

Persienner kommer i många spännande varianter och olika färger och kan anpassas till olika typer av fönster. Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner, träpersienner och mycket mer. Beroende på vilken persienn man väljer kan man få in ett visst ljusinsläpp eller inget alls. Alla våra persienner är ett utmärkt sätt både att skydda sig mot insyn eller att stänga ute starkt solljus.

När du väljer persienner till ditt hem eller kontor kan du välja mellan olika sorter och färger, allt från vita standardpersienner till borstad aluminium. Vi utför mätning på plats och skräddarsyr hela processen utefter era behov. Vår personal har stor erfarenhet av persienner och allt som hör till, som montering eller reparation.

För dig i Johanneshov som behöver persienner

Vi har alltid minst två års garanti på våra persienner, allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med köp och montering. Våra erfarna montörer kan erbjuda snabb och professionell leverans, installation och montering till konkurrenskraftiga priser. Vår fokus ligger på helhetslösningar, och det är därför vi erbjuder tjänster för hela processen, från början till slut, det är oftast då resultatet blir som bäst! Utöver försäljning och montering av solskydd så erbjuder vi även reparation av dina persienner.

Välkommen till oss för en kostnadsfri offert när du i Johanneshov behöver persienner. Ring eller maila oss redan idag!