Skip links

Persienner, Hägersten

Vi installerar persienner, men även reparerar om behovet finns. Vi levererar persienner för alla tänkbara fönstertyper och i flera olika lamellbreddar. Våra persienner har alltid minst två års garanti, allt för att kunden ska känna sig trygg och nöjd med köp och montering.

Persienner kommer i många spännande varianter och olika färger och kan anpassas till olika typer av fönster. Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner, träpersienner och mycket mer. Man kan välja om man vill få in ett visst ljusinsläpp eller inget alls. Persienner är ett utmärkt sätt att skydda sig mot insyn eller stänga ute starkt solljus. När du väljer persienner till ditt hem eller kontor kan du välja mellan olika sorter och färger, allt från vita standardpersienner till borstad aluminium. Vår personal har stor erfarenhet av persienner och allt som hör till, som montering eller reparation.

Vi hjälper dig med reparation av persienner på Södermalm

Vi installerar persienner, men även reparerar om behovet finns. Vi levererar persienner för alla tänkbara fönstertyper och i flera olika lamellbreddar. Våra persienner har alla minst två års garanti, allt för att kunden ska känna sig trygg och nöjd med köp och montering. Våra erfarna montörer kan erbjuda snabb och professionell leverans, installation och montering till konkurrenskraftiga priser. Vår fokus ligger på helhetslösningar, därför erbjuder vi våra tjänster och är med i hela processen, från början till slut. Det är oftast då resultatet blir som bäst. Utöver försäljning och montering av solskydd så erbjuder vi även reparation av dina persienner.

Välkommen till oss för en kostnadsfri offert om du behöver persienner på Södermalm. Ring eller maila oss redan idag.