Skip links

Persienner Stockholm

Persienner i Stockholm är något som eftersöks när solen letar sig fram. Många söker även persienner för att förhindra insyn eller att ha som snygga inredningsdetaljer. Oavsett orsak kan det vara skönt att ha persiennerna på plats när man behöver dem. Vi på SGOS ser till att ordna persienner som passar dina fönster!

Mått och varianter

Självklart finns olika mått på persienner. Lamellbredden är vanligtvis 25 mm och räknas som standardmåttet. Detta är förstås något som man gärna vill välja själv då persiennerna har olika ändamål och storlekar och mått går i trender. SGOS erbjuder därför lamellbredder från 16 mm och upp till 50 mm så att de kan anpassas till hur just du vill ha dem. Perforerade lameller är också något vi ordnar till våra kunder, och är användbara för att hindra solljus att lysa igenom men fortfarane möjliggör syn ut.

Även olika längder ordnas när du är ute efter persienner. Ibland ska de sitta i breda fönster, ibland små eller smala. För oss på SGOS spelar det ingen roll – vi ser till att du får det mått du behöver.

Ett brett sortiment av persiennvarianter kan återfinnas hos oss i Stockholm. Olika färger efterfrågas ofta, då vi på SGOS ser till att erbjuda allt ifrån vita standardpersienner till snygg träimitation och borstad aluminium. Andra alternativ är äkta trä, akrylglas och persienner som är motorstyrda.

För att hindra solljus från att bleka persiennerna har de dessutom gått igenom behandling med akryllackering. Tillhörande delar såsom snören och linor ser vi till matchar den färg du väljer på persiennerna.

Installering och prisuppgifter

Vi på SGOS har inte bara ett brett sortiment av persienner för dig i Stockholm, utan ser även till att montera upp och installera dina persienner. Och skulle du ha några som är trasiga så ordnar vi dem åt dig med genom reparation eller att byta ut dem.

Efter att vi har fått in de mått som behövs, det vill säga bredden x höjden på det synliga glaset, återkommer vi snabbt med offert och prisuppgifter. Är det så att du har gamla persienner som önskas att bytas ut så ange det också.

Vi skräddarsyr efter dina önskemål i Stockholm

Våra centrala värden som vi på SGOS arbetar utifrån är hög service, snygga resultat och snabba leveranser. Vi håller alltid ett högt engagemang i att ordna lösningar inom solskydd utifrån våra kunders önskemål. Ta hjälp av oss och låt persiennerna bli en snygg detalj i din inredning!

Välkommen till Stockholm Glas & Solskydd!