Skip links

Markiser levereras & monteras i hemmet eller butik i Stockholm

Stockholm Glas & Solskydd har lång erfarenhet av markiser och andra solskydd. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter som varar i många år. Utöver leverans och montering av solskydd till våra kunder i Stockholm erbjuder vi en stor mängd olika solskyddsprodukter, som markiser och plisségardiner.

Markiser – En smart lösning för fönster, balkonger eller uteplats

Vi på Stockholm Glas & Solskydd kan erbjuda många olika typer av markiser. Vi skräddarsyr för såväl fönster som för uteplatser och balkonger. Markiser används främst för att stänga ute solens strålar och på så vis få ett bättre och behagligare inomhusklimat. Många använder sig även av terassmarkiser för skydd på solen på uteplatsen. Alla markiser har olika egenskaper. Vi kan hjälpa er med bland annat terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongmarkiser och mycket annat.

Markiser är ett effektivt solskydd bland många och ett bra sätt att hindra värmealstring på utsidan av fönstret. Det är även estetiskt tilltalande och förhöjer värdet på ditt hem. Våra markiser är anpassade för svenskt väder och tål regn och starka vindar. Vi jobbar även med solskydd för större fönsterpartier för offentliga byggnader och företag. Markiser manövreras med vev men går att komplettera med motor om behovet finns.

För dig som behöver markiser i Stockholm

Vi hjälper er med allt från beställning till montering. Vi värdesätter god service, därför får du hos oss alltid minst två års garanti på allt du köper och till bra priser. Kontakta oss redan idag om du är i behov av solskydd. Tillsammans kan vi hitta lösningar och enkelt boka tid för mätning och montering.

Välkommen till Stockholm Glas & Solskydd!