Markiser & Solskydd

Markiser Stockholm lite information om markiser/ terrassmarkiser m.m.

Rätt markis gör en enorm skillnad på utseendet på ditt hus och hur du får ett behagligt ljus in i rummet. Markis serien markiser Stockholm finns i massor av olika färger och utförande. Enfärgad, blockrandig, mönstrad, kappa som är rak eller med volang, extra kraftigt, flamsäkert, formbeständigt, lättskötta samt som tål kyla och värme. Vi har produkterna för just dina behov, hemma, på jobbet eller offentliga miljöer i stor Stockholm!

Terrassmarkiser Stockholm ger dig ett extra rum under sommarhalvåret! Den skyddar mot sol, insyn och mot ett stilla sommarregn. Terrassmarkis Stockholm som vi bland annat  installerar reducerar upp till 85% av solens värmestrålning. Detta ger dig svalka och bra skydd mot solens UV- strålar!
Terrassmarkisen och dess stomme finns i olika modeller och storlekar, vi har inga standard storlekar utan allt tillverkas efter dina behov.. Med över 100 kulörer på markisdukar och flertalet tillval gör att du kan få din markis precis som du önskar även med frontgardin om så önskas.

Fönstermarkiser Stockholm ger flera fördelar. Den skyddar mot sol och värme och ger samtidigt ditt fönster ett nytt liv!  Fönstermarkis Stockholm fördröjer blekningen av golv och textilier inomhus, och ger din inredning en längre livslängd. Man ska inte luras av aktörer på marknaden som påstår att markiser tar bort blekningen till 100%, alla ljuspunkter inomhus bleker! Vi rekommenderar alltid våra kunder att beställa fönstermarkisen i kassett, då kassetten skyddar duken och ger den ett längre liv.

Manövrera  markis serien markis Stockholm med banddrag invändigt eller utvändigt, vev eller med motor. Med motorn väljer du om du vill ha en fast väggbrytare eller om du vill ha en fjärrkontroll. Till de olika alternativen kan man även få sol & vind automatik. Det är ett smidigt alternativ om man råkar glömma markisen ute och det börja blåsa kraftigt så åker den in eller när du kommer hem från jobbet så har redan markisen åkt ut så du slipper få det så varmt inne.

Montering av våra produkter är inget vi rekommenderar att våra kunder gör själva. Vill man absolut göra det själv så säljer vi självklart bara produkten och levererar den hem till er om så önskas. Vill man vara garanterad ett perfekt slutresultat bör man låta experter utföra monteringen! Vi har lång erfarenhet inom yrket, så låter du oss göra jobbet, så går det både snabbare och enklare och du får en produkt med 5 års garanti även på monteringen!

Renovering och service. vi renoverar och utför service på dina markiser i Stockholm. Byter vävar och slit delar på alla typer av markiser även styrsystem m.m. kontakta oss så kommer vi ut på plats och tittar vad som behövs göras och kommer med ett kostnads förslag

Måttbeställt. Du kan även köpa måttbeställda markisvävar och balkongskydd av oss

Normal leveranstid från beställning till monterad produkt, ligger idag på ca 3 veckor.

Vill du veta mer eller vill du veta priser vänligen kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss

            dickson_web1